GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζούσε ζωή χαρισάμενη στη Μύκονο με πλαστά στοιχεία και πλαστά παραστατικά

Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ένας φορητός ασύρματος συντονισμένος σε συχνότητα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυν...

Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ένας φορητός ασύρματος συντονισμένος σε συχνότητα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και χειρόγραφες σημειώσεις με οφειλές σε επιχειρήσεις ενοικίασης οχημάτων στη Μύκονο και την Αθήνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την μεγάλη ζωή δεν την έκανε μόνος του αλλά φρόντιζε πάντα να παίρνει και την παρέα του μαζί οι οποίοι όμως δεν κατηγορούνται για κάτι αφού εκείνος είναι που πλαστογραφούσε τα παραστατικά εξόφλησης και εκείνος κανόνιζε την μεγάλη ζωή στην Μύκονο πέρυσι, αλλά και φέτος. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί όλο το εύρος της δράσης του αφού μπορεί να υπήρξαν οι καταγγελίες των εταιρειών ενοικιάσεων αυτοκινήτων και του ξενοδοχείου, αλλά στις ιδιόχειρες σημειώσεις που βρήκαν στην κατοχή του, αναφέρονται 34 ξενοδοχεία σε Μύκονο και Αθήνα.

News247.gr