GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ευχαριστήριο της Διοίκησης του ΔΠΘ

Ευχαριστήριο της Διοίκησης του ΔΠΘ Η διοίκηση του Δ.Π.Θ. απευθύνει ευχαριστίες σε όλους τους φορείς και την τοπική κοινωνία της περιφέρε...

Ευχαριστήριο της Διοίκησης του ΔΠΘ
Η διοίκηση του Δ.Π.Θ. απευθύνει ευχαριστίες σε όλους τους φορείς και την τοπική κοινωνία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συντάσσονται μαζί της για το δίκαιο αγώνα που δίνει ώστε να μη συρρικνωθεί το Πανεπιστήμιο, αλλά να παραμείνει ισχυρό, με δράσεις εξωστρέφειας που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και στη χώρα.

Ιδιαίτερα θέλει να ευχαριστήσει τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη (Έβρου), κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο (Καβάλας) και κ. Δημήτρη Κυριαζίδη (Δράμας), οι οποίοι με γραπτή ερώτησή τους στη Βουλή ανέδειξαν ότι το δήθεν “θέμα της σίτισης” στο Πανεπιστήμιό μας είναι πρόβλημα διαπλοκής θεσμικών παραγόντων και οικονομικών συμφερόντων. Αυτή τη διαπλοκή, που στοχεύει στην πολιτική δίωξη του Πρύτανη, πολεμά η σημερινή διοίκηση με σκοπό την κάθαρση του Πανεπιστημίου. Ο Πρύτανης μαζί με τους Αναπληρωτές Πρύτανη, τη Σύγκλητο και όλη την Πανεπιστημιακή κοινότητα θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ενδυνάμωση και επέκταση του Δ.Π.Θ.

Από την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.