GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μια στο καρφί και μια στο πέταλο

Παραπονιόταν φίλος δήμαρχος γιατί κάποιο τοπικό μέσο ενημέρωσης τον «χτυπούσε» λέγοντας ότι αυτό το κάνει γιατί στο άλλο μέσο ενημέρωσης,...

Παραπονιόταν φίλος δήμαρχος γιατί κάποιο τοπικό μέσο ενημέρωσης τον «χτυπούσε» λέγοντας ότι αυτό το κάνει γιατί στο άλλο μέσο ενημέρωσης, έδωσε μεγαλύτερη διακήρυξη και σε αυτό που τον «χτυπάει» μικρότερη διακήρυξη.

Μα αγαπητέ μου δήμαρχε κάποιες συμπεριφορές, το τοπικό πολιτικό σύστημα, που μέρος του είσαι και συ, ανάθρεψε μερίδα των τοπικών ΜΜΕ με αυτόν τον τρόπο. Τώρα γιατί παραπονείσαι;


Ή θα παίρνουν όλοι τα ίδια ή θα κοιμάσαι όπως έστρωσες.

***

Μου έλεγε φίλος. Επιτέλους τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Αντίκα μαζεύτηκαν και μπορεί ο κόσμος να περπατά.

Γράφε γράφε κάτι μένει στο τέλος

***

Και κάποια στιγμή στην Ξάνθη θα πρέπει να αποφασίσει ο Δήμος ή με την νομιμότητα ή με την ανοχή στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων.

Δεν γίνεται στον ένα να βάζουμε ένα «σκασμό» πρόστιμα και στον άλλον να αφήνουμε να απλώνετε, να απλώνεται και πάει λέγοντας.

***

Μάλλον μπέρδεψε την δουλειά των δημοσιογράφων ο Κ. Ζαγναφέρης. Το ραντεβού ήταν στις 11.00 για την συνέντευξη και αν βάλλει κανένας και το ακαδημαϊκό τέταρτο είναι μέσα στο πλαίσιο. Όταν όμως βγαίνεις και τέταρτο και λες με ύφος 700 καρδιναλίων (αυτό πείραξε) στους δημοσιογράφους εσείς περιμένετε έξω στον προθάλαμο θα σας φωνάξω, την στιγμή που με Δελτίο Τύπου καλείς τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη στις 11.00, μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει.

Αγαπητέ και σεβαστέ κ. Ζαγναφέρη, οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης, δεν είναι υπάλληλοι σου ΚΑΙ όπως σε σέβονται απαιτούν τον σεβασμό σου.

***

Μου έλεγαν επαγγελματίες της παλιά πόλης ότι η Υπηρεσία νεωτέρων μνημείων έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος αφού 24 ώρες το 24ωρο την βλέπουν, λένε, παθιασμένη με την δουλειά της, να γυρνάει από σοκάκι σε σοκάκι και να καταγράφει τις όποιες πολεοδομικές παραβάσεις ή παραβάσεις του αντικειμένου της και εδώ θα πρέπει να της πούμε της κυρίας των Νεωτέρων Μνημείων την οποία και δεν είχα την τιμή να γνωρίσω ένα μπράβο.

Σπάνια, δημόσιος υπάλληλος, είναι τόσο συνεπείς απέναντι στα καθήκοντα του αλλά…

Αγαπητή κυρία των Νεωτέρων Μνημείων θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι όταν καταγράφετε παρανομία σε κάποια επιχείρηση στην παλιά πόλη, θα πρέπει, όπως λένε οι επαγγελματίες, όταν γίνονται οι παρεμβάσεις και διορθώνονται οι όποιες αυθαίρετες πράξεις, να τις ταυτοποιείτε αμέσως γιατί όσο καιρό εσείς δεν τελειώνεται αυτήν την υποχρέωση σας, ο επαγγελματίας που έχει κλειστό το μαγαζί του, πληρώνει ενοίκια, εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία και ένα σωρό άλλα «καβαλικέματα» που του φορτώνει το ανίκανο κράτος σε μορφή φορολογίας, εισφοράς και άλλα εισπρακτικά τερτίπια.

Καλό θα είναι να βρίσκεστε στην Ξάνθη για να συνδράμετε σε αυτήν την πόλη και όχι να παίζετε τον ρόλο του τιμωρού μόνον.