GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


έφυγε ο Καπζά αποκαλεί δικαστές και πολίτες φασίστες

Πολλές φορές η τοπική κοινωνία αναρωτιέται που βρίσκονται οι άνθρωποι οι οποίοι εφαρμόζουν τους νόμους του Ελληνικού Κράτους και έχουν ...

Πολλές φορές η τοπική κοινωνία αναρωτιέται που βρίσκονται οι άνθρωποι οι οποίοι εφαρμόζουν τους νόμους του Ελληνικού Κράτους και έχουν τον νου τους αν τύποι σαν τον Καπζά, λειτουργούν ως Έλληνες πολίτες και στα πλαίσια των εφαρμογών της συνθήκη της Λωζάνης.

Επίσης, η τοπική κοινωνία αναρωτιέται που είναι οι σύλλογοι Πομάκων και δεν τον στέλνουν στα δικαστήρια όταν σε ανάρτηση του στο στο διαδίκτυο εξαφανίζει τους Πομάκους από τον δήμο Μύκης.

Τελικά τι πρέπει να κάνει ένας ακραίος δήμαρχος, κατά τα άλλο Έλληνας Πολίτης, για να παρέμβει η δικαιοσύνη και να αποδώσει στο κοινό αίσθημα την ισονομία και ισοπολιτεία;

ΙΔΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ TWITER:



Κοίτα ποιος μιλάει. Όταν ένας πολίτης καταγγέλλει τους δικαστές της Χώρας του και την αντίδραση πολιτών οι οποίοι αδικούνται εξ αιτίας της «φωτογραφικής» πρόσληψη κολλητών και αποκαλούνται ρατσιστές, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτών τον τόπο και η πολύ δημοκρατία επιτρέπει σε τύπους όπως ο συγκεκριμένος «κύριος» να προκαλεί εκτός από την δικαιοσύνη και το κοινό αίσθημα. Όταν στον δήμο Μύκης τους Έλληνες Πολίτες, Πομάκους στην καταγωγή τους αποκαλεί Τούρκους, γράφοντας στα παλαιότερα τον υποδημάτων τις Διεθνείς συνθήκες. συμβάσεις για τον άνθρωπο, το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, τότε σίγουρα σε αυτή την Χώρα η ισονομία και η ισοπολιτεία πάει … περίπατο.