GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΟΜΟΤΗΝΗ/Συμμορία 5 ατόμων και μιας Ρουμάνας λήστεψε καταστήματα.

Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στην Κομοτηνή. Σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος 6 ατόμων για διακεκρ...

Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στην Κομοτηνή. Σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος 6 ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά περίπτωση



Εξιχνιάστηκαν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί την 9 και 16-11-2016, στην Κομοτηνή.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε (5) ημεδαπών, ηλικίας 33, 28, 24, 24, 23 και μίας 29χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε ότι, οι δράστες ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις:

την 8/9-11-2016 το πρωί, διέρρηξαν κατάστημα εμπορίας σιδηρικών, αφαιρώντας από το εσωτερικό του πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εργαλείων καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα – κοσμηματοπωλείο, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

την 16-11-2016 πρωινές ώρες, διέρρηξαν κατάστημα εμπορίας επίπλων και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε τιμαλφή – κοσμήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών και τις οικίες των δραστών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων εργαλείων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του, πλήθος ηλεκτρικών ηλεκτρονικών συσκευών, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται και 1 διαρρηκτικό εργαλείο.

Σημειώνεται ότι και οι έξι (6) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.