GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/6/2017

Κριός Γενικά Η αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, δεν σου αφήνει περιθώρια να χαλαρώσεις και να αφεθείς στη ροή των γεγ...

Κριός

Γενικά
Η αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, δεν σου αφήνει περιθώρια να χαλαρώσεις και να αφεθείς στη ροή των γεγονότων. Περιόρισε τη νευρικότητα, ώστε να αποφύγεις εντάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξη με φίλους και άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δες μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα και μόλις αλλάξεις διάθεση τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από σήμερα θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Οι καινούργιες συνεργασίες που θα κάνεις θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Στα οικονομικά θέματα θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για όσα θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

Ταύρος

Γενικά
Η αδυναμία σου να πάρεις αποφάσεις χωρίς να κάνεις ‘γκάλοπ’ τριγύρω, σε οδηγεί σε αδιέξοδο, αγαπητέ Ταύρε. Απόφυγε την υπερβολή στην ανάλυση όσων ακούς και βάλε τάξη στις δικές σου σκέψεις και απόψεις, πάνω στις οποίες οφείλεις να στηριχτείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου εξ αιτίας άλλων θεμάτων που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου μην κάθεσαι, γιατί σε ευνοεί αισθηματικά και μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Υπάρχει μια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά
Ο εκνευρισμός των ημερών, αγαπητέ Δίδυμε, δεν βοηθάει καθόλου στην κατανόηση των καταστάσεων. Το άγχος δεν θα απομακρύνει βέβαια κάποιες ενδιαφέρουσες καταστάσεις που μελλοντικά έχουν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Χαλάρωσε λοιπόν και μην αφήνεις τον αρνητισμό να σε κατευθύνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η καλή σου διάθεση θα σου δώσει περισσότερο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βλέπεις ότι σιγά σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

Καρκίνος

Γενικά
Μικροζημιές και απώλειες χαρακτηρίζουν τις ερχόμενες μέρες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Αποκαλύψεις γεγονότων θα φέρουν τις ευθύνες κάποιων στην επιφάνεια. Απόφυγε να πάρεις θέση σε όσα δεν σε αφορούν προσωπικά. Υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείς σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν ενώ θα μπορέσεις να ξεπεράσεις και τυχόν προβλήματα που ίσως έχετε. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά να ξέρεις ότι μπαίνεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Λέων

Γενικά
Αυτό το διάστημα τα οικογενειακά προβλήματα αποσπούν την προσοχή σου, αγαπητέ Λέων, από προσωπικές σου υποθέσεις που εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η ψυχική σου ταλαιπωρία είναι μεγάλη και η κούραση το ίδιο. Βάλε τάξη και προτεραιότητες ώστε να επαναφέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν έχεις ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Παρθένος

Γενικά
Η ικανοποίηση που θα δεχτείς σταδιακά, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι σημαντική και ανάλογη των προσπαθειών σου. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις δεν θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα ούτε διάρκεια. Απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις, γιατί σύντομα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου με μεγάλη ψυχραιμία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά
Μια σημαντική υπόθεση έχει μεγάλη επικινδυνότητα, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά μπορείς να αποφύγεις τυχόν παγίδες αν κρατήσεις τις υποθέσεις σου μυστικές. Οι ανατροπές που βίωσες στο παρελθόν σε έχουν εκπαιδεύσει με τον καλύτερο τρόπο και τώρα ξέρεις ακριβώς πώς να φερθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.

Σκορπιός

Γενικά
Καλύτερες μέρες έρχονται για το ζώδιό σου, αλλά εσύ μην παρατήσεις τις προσπάθειες. Η κούραση που βιώνεις σε έχει καταβάλει. Φρόντισε τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις σχέδια για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Ταύρο) για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά, φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Η κατάσταση στην οικογένεια είναι δύσκολη και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά για να φέρεις την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείς. Μία ξαφνική παρέμβαση θα διευκολύνει αρκετά τα πράγματα και η διάθεσή σου θα βελτιωθεί κατακόρυφα. Η ικανοποίηση πλησιάζει για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, από σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν και θα δεις ότι θα βρεις πολύ καλές λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε να συνεργαστείς ή να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Γενικά
Απογοήτευση βιώνεις σε πολλά επίπεδα, αγαπητέ Αιγόκερε, και μελαγχολείς αρκετά. Σκέψου πολύ για να βεβαιωθείς πως αυτά για τα οποία προσπαθείς θα σε ικανοποιήσουν πραγματικά και η ολοκλήρωσή τους θα φέρει την ευτυχία που περιμένεις. Μην αφήσεις τον φόβο να σε μπλοκάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, με τον Άρη στον Καρκίνο που σε ευνοεί, δεν πρόκειται να παραμείνεις έτσι. Σίγουρα θα έρθει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

Υδροχόος

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε κάποιο φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν που θα επανέλθει και θα σου φέρει μεγάλη χαρά. Η παρουσία του θα σε αναστατώσει και αυτά που θα σου πει θα σε συγκλονίσουν λύνοντας απορίες που είχες εδώ και χρόνια. Η διαδικασία αναθεώρησης στην οποία θα μπεις αυτόματα θα σε οδηγήσει σε ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις. Καλό είναι να μην εκνευριστείς με το ταίρι σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Γενικά
Οι ευθύνες σου, αγαπητέ Ιχθύ, διαρκώς διογκώνονται και η πίεση είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις αρνητικές σου σκέψεις να σε καταβάλλουν – αντιθέτως, περιόρισε τα νεύρα σου και πολύ σύντομα οι υποθέσεις σου θα δρομολογηθούν. Μια αναπάντεχη επίσκεψη και ένα δώρο θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τα αισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε να αποφύγεις ριψοκίνδυνες κινήσεις στα οικονομικά που μπορούν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.