GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από το σχολικό έτος 2017-2018 ιδρύεται Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στην Ξάνθη

Από το σχολικό έτος 2017-2018 ιδρύεται Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στην Ξάνθη.. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας...

Από το σχολικό έτος 2017-2018 ιδρύεται Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στην Ξάνθη..
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με χαρά ανακοινώνει την απόφαση του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων να προχωρήσει στην ίδρυση και την προαγωγή τριών σχολικών μονάδων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Συγκεκριμένα, από το σχολικό έτος 2017-2018 ιδρύεται (ΦΕΚ 2155/τ.Β’/23-06-2017) Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στην Ξάνθη και Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στην Κομοτηνή, ενώ το 1ο Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας προάγεται από 6/θέσιο σε 9/θέσιο.
Η απόφαση αυτή, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης ενός σύγχρονου, λειτουργικού, συμπεριληπτικού εκπαιδευτικού συστήματος, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την υποστήριξη και τη βελτίωση της εκπαίδευσης των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του τόπου μας, καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε παιδιού, στο πλέον κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον.