GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2017  ΚριόςΓενικά Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις εξελίξεις των ερχ...

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2017 

ΚριόςΓενικά

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις εξελίξεις των ερχόμενων ημερών, αλλά προσπάθησε να παρατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσεις αργότερα να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση. Οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν την αλλαγή πορείας για το ζώδιό σου – συνέχισε τον δρόμο σου με χαμηλούς ρυθμούς.Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Στα οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.
ΤαύροςΓενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και χρειάζεσαι μόνο μια μικρή βελτίωση στη διάθεσή σου, για να τη απελευθερώσεις. Ο νέος τρόπος δράσης υπόσχεται πολλά, αρκεί να μην επιτρέψεις σε φοβίες του παρελθόντος να εμποδίσουν την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βρίσκεσαι σε περίοδο που θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια. Θα τα πετύχεις όλα χωρίς καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

Δίδυμος

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Δίδυμε, με πολλές υποχρεώσεις που αδυνατούν να καλύψουν οι υπόλοιποι. Είναι προτιμότερο να τους καθοδηγήσεις και να τους στηρίξεις να προσπαθήσουν οι ίδιοι, παρά να αναλαμβάνεις τις δικές τους ευθύνες. Αυτό είναι μία διαδικασία που δεν οδηγεί πουθενά και θα σε φέρει σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση προβλέπεται σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Κάνε έναν προγραμματισμό για να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, τα πολλά προβλήματα και τα έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση.
ΚαρκίνοςΓενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να παρέμβει σε προσωπικές αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις στη ζωή σου. Κράτα αποστάσεις από άτομα που συνηθίζουν να ασχολούνται με προσωπικά σου ζητήματα και μην συζητάς τα πάντα με πρόσωπα που δεν τα αφορούν οι εκάστοτε καταστάσεις.Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις νέες ευθύνες. Στα οικονομικά, μην συνεχίσεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.
ΛέωνΓενικά
Το προηγούμενο διάστημα επεφύλαξε στο ζώδιό σου απογοητεύσεις και αποτυχίες, αλλά και μία τεράστια γνώση για το πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να επιβιώνεις στα δύσκολα. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ολοκλήρωση των υποθέσεών σου και να παραμερίσεις τα τελευταία εμπόδια με μεγάλη ευκολία.Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές αισθηματικά, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στα επαγγελματικά σου. Με πολύ καλό προγραμματισμό θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.
ΠαρθένοςΓενικά
Ο νέος τρόπος δράσης δημιουργεί μεγάλες αντιθέσεις σε σχέση με τα υπάρχοντα γεγονότα. Χαλάρωσε και μην πιέζεις τον χρόνο. Οι καταστάσεις εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς, αλλά η σταθερότητα και η συνέπειά σου οδηγούν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Η επιτυχία δεν αργεί πλέον για το ζώδιό σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιες κινήσεις θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά κατά πόσο σε συμφέρουν.
ΖυγόςΓενικά
Το ερχόμενο διάστημα πρόκειται να δεχτείς μεγάλη αναγνώριση, αγαπητέ Ζυγέ, σε κοινωνικό επίπεδο. Η αναγνώριση της προσφοράς σου θα είναι μεγάλη, οι αποδοχές σημαντικές – σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο – και οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν θα φέρουν νέες προοπτικές σε αρκετούς τομείς στη ζωή σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στον οικονομικό τομέα, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που πιθανόν στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.
ΣκορπιόςΓενικά
Μία ευχάριστη συνάντηση, αγαπητέ Σκορπιέ, θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Η αναθεώρηση πολλών απόψεων είναι πλέον δεδομένη και προχωράς δυναμικά εκεί όπου ο φόβος δεν σου επέτρεπε χρόνια τώρα. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τη στάση σου και θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία με μεγάλη διάρκεια.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένει μια νέα γνωριμία και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια για να τα υλοποιήσεις αργότερα. Οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΤοξότηςΓενικά
Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου και καταφέρνεις να δημιουργήσεις μεγάλη εύνοια σε οικογενειακό επίπεδο. Ζητήματα κληρονομικού χαρακτήρα δρομολογούνται και αφήνεις πίσω σου το αίσθημα αδικίας που σε χαρακτηρίζει. Ο καθένας παίρνει τελικά αυτό που του αξίζει και οι ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως.Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι καιρός να κινηθείς γρήγορα, γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί αισθηματικά και φέρνει καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις λόγια που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις.
ΑιγόκερωςΓενικά
Τελικά κατάφερες για άλλη μία φορά, αγαπητέ Αιγόκερε, να σώσεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή, με τη βοήθεια φιλικού σου προσώπου. Οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες και θα απαιτηθεί τεράστια αφοσίωση και συνέπεια για να μπορέσεις να ανταποκριθείς χωρίς κόπο. Μην χαλαρώσεις πριν μπουν τα πράγματα σε σταθερή τροχιά.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.
ΥδροχόοςΓενικά
Φρόντισε να εντυπωσιάσεις, αγαπητέ Υδροχόε, τον περίγυρό σου, να αποσπάσεις την απαραίτητη εύνοια και να δράσεις ανάλογα, ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου. Μην καθυστερείς τις εξελίξεις με την αναβλητικότητά σου. Τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο – άφησέ τα να ολοκληρωθούν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
ΙχθύςΓενικά
Οι τάσεις αυτοκαταστροφής σε ταλαιπωρούν ενίοτε. Το τελευταίο διάστημα κατάφερες να παραμερίσεις τη αυτοϋπονομευτική σου τάση και να προχωρήσεις μία χαρά. Μην αφήσεις κακές συνήθειες να σε γυρίσουν πίσω σε δυσάρεστες καταστάσεις. Το μέλλον επιφυλάσσει στο ζώδιό σου αρκετές ικανοποιήσεις.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι στη ζωή σου, μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο με τον μαγνητισμό που έχεις μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις έχεις μελετήσει καλά. Τα οικονομικά σου θα τα ισορροπήσεις, αν και πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.