GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ελληνοτουρκικό Survivor: Κέρδισαν οι Τούρκοι το πρώτο ματς

Με ήττα για τους Έλληνες και σκορ 10-7, έληξε το πρώτο ελληνοτουρκικό ματς στο Survivor. Αν και η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα στο...

Με ήττα για τους Έλληνες και σκορ 10-7, έληξε το πρώτο ελληνοτουρκικό ματς στο Survivor.

Αν και η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα στον αγώνα, κατάφερε να προσεγγίσει στο σκορ και να πιστέψει πως μπορούσε να το καταφέρει. Στο τελευταίο ματς η Ευρυδίκη είχε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά, έχασε όμως από την αντίπαλό της, καθώς δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στον τελικό στόχο.

Το έπαθλο όμως δεν κρίθηκε ακόμα καθώς τις διακοπές είτε στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) για τους Έλληνες, είτε στη Μύκονο για τους Τούρκους, θα τις κερδίσει όποια ομάδα κάνει πρώτη δύο νίκες. Εν τω μεταξύ πάντως, αμέσως μετά το αγωνιστικό διήμερο, οι παίκτες και των δύο ομάδων θα απολαύσουν ένα λουκούλειο γεύμα με φαγητά που έχουν την τιμητική τους και στις δύο χώρες, όπως το ιμάμ μπαϊλντί, οι κεφτέδες και φυσικά ο μπακλαβάς.

Η τουρκική ομάδα πάντως εμφανίστηκε πολύ δυνατή, με πολύ καλούς παίκτες, τόσο όσον αφορά στις αθλητικές επιδόσεις, όσο και στην ευστοχία.

Protothema.gr