GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα κατορθώματα πωλήσεων του Corsa

Το Corsa 5ης γενιάς γίνεται και πάλι bestseller. Η Opel μόλις έλαβε την 750.000ή παραγγελία για το σημερινό μοντέλο της, από τα τέλη του...

Το Corsa 5ης γενιάς γίνεται και πάλι bestseller. Η Opel μόλις έλαβε την 750.000ή παραγγελία για το σημερινό μοντέλο της, από τα τέλη του 2014 που λανσαρίστηκε στην αγορά. Συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία που ξεκίνησε το πρώτο Corsa το 1982. Μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί πάνω από 13 εκατομμύρια οχήματα Corsa ανεξαρτήτως γενιάς.



Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

«Το Corsa είναι από τα σημαντικότερα μοντέλα μας στην Ευρώπη με το ένα τέταρτο περίπου επί των συνολικών πωλήσεων της Opel. Ανάλογα με την έκδοση, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για εργένηδες και ζευγάρια αλλά και για όλη την οικογένεια» δήλωσε ο Peter Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales της Opel.

Εκτός από την αγάπη των πελατών, όλα αυτά τα χρόνια το Corsa έχει κατακτήσει και πολυάριθμες διακρίσεις όπως ο πρόσφατος τίτλος “Μικρό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016” στην Ιρλανδία, “Οικολογικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016” στη Λετονία, “Το πιο Λογικό Αυτοκίνητο του 2015” και “Πρωταθλητής Αξίας 2015” στη Γερμανία, αλλά και το βραβείο του AUTOBEST “Best Buy Car της Ευρώπης για το 2015”. Αυτό δείχνει πόσο ‘Ευρωπαϊκό’ είναι το Opel Corsa.

Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι πίσω από αυτή την επιτυχία: το Corsa συνδυάζει ένα ελκυστικό και κομψό εσωτερικό με σύγχρονες τεχνολογίες από ανώτερες κατηγορίες. Στο μικρό bestseller, η σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel “Η Γλυπτική Τέχνη Συναντά τη Γερμανική Ακρίβεια” συνδυάζεται με άνεση και εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης, αλλά και με βέλτιστη ψηφιακή συνδεσιμότητα με τα συστήματα Opel OnStar και infotainment IntelliLink. Η οικογένεια Corsa υιοθετεί αποδοτικούς υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης, turbo diesel και LPG.

Στην Ελλάδα, το Corsa είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της αγοράς. Το Corsa με τις προϊοντικές αναβαθμίσεις, την εισαγωγή του Opel OnStar και τις βενζινοκίνητες εκδόσεις Active 1.2 και Innovation 1.4 αποτελεί μία ελκυστική πρόταση στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, με πλούσιο, καινοτόμο εξοπλισμό και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Ειδικότερα στην έκδοση Innovation 1.4, προσφέρεται με standard κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρονικό κλιματισμό ECC καθώς και το μοναδικό OnStar με 5 χρόνια δωρεάν συνδρομή.

Newsauto.gr