GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το δασαρχείο κόβει τις ακακίες στο Δασοχώρι

Αναγνώστης της XanthiTimes.gr μας ενημέρωσε αργά χθες το βράδυ ότι το δασαρχείο , με απόφαση του κόβει τις ακακίες στο Δασοχώρι, προκαλών...

Αναγνώστης της XanthiTimes.gr μας ενημέρωσε αργά χθες το βράδυ ότι το δασαρχείο , με απόφαση του κόβει τις ακακίες στο Δασοχώρι, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο βλάβη στους μελισσοκόμους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το μέλι από την ακακία είναι μεγάλης θρεπτικής αξίας.

Αναζητήσαμε στο διαδίκτυο κάποια σχετική απόφαση και τον λόγο της κοπής των ακακιών στο Δασοχώρι της Ξάνθης, αλλά δεν βρήκαμε κάτι σχετικό.

Θα μπορούσε ο αρμόδιος δασάρχης να ενημερώσει τους συμπολίτες μας μελισσοκόμους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δασοχωρίου περί τίνος πρόκειται;

Θα κοπούν όλα τα δένδρα;

Θα κοπεί αριθμός δένδρων που παρουσιάζουν κάποια ασθένεια;

Κύριε δασάρχα αν έχετε την καλοσύνη ενημερώστε τους μελισσοκόμους της περιοχής, αν μη τι άλλο και εφ όσον πρέπει να κοπούν τα δένδρα, να μεταφέρουν τα μελίσσια τους.

Να ευχαριστήσουμε τον φίλο αναγνώστη ο οποίος μας ενημέρωσε λέγοντας ότι η περιοχή του Δασοχωρίου ανήκει στη Διεύθυνση Δασών που εδρεύει στην Καβάλα οπότε από εκεί θα αναμένουμε όλοι μας την σχετική ενημέρωση.