GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παππάς προς ΕΣΡ: Όλα έτοιμα για τον διαγωνισμό, καμία δικαιολογία πια

Τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, ξεκινήστε. Δεν μπορο...

Τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, ξεκινήστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες». Αυτό το μήνυμα έστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παπάς.

Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για άλλες καθυστερήσεις και προειδοποίησε τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το Σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου που έκανε λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις με ευθύνη του ΕΣΡ για τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παπάς επεσήμανε ότι από πλευράς υπουργείου έχουν παραδοθεί στα μέλη του, τόσο η υλικοτεχνική υποδομή και το προσωπικό όσο και η σχετική μελέτη του οικονομικού πανεπιστημίου για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

http://news.in.gr