GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μισό εκατομμύριο ενδέχεται να κοστίσει στην ΕΠΟ ο τελικός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus η ΕΠΟ έδωσε περίπου 200.000 ευρώ προκειμένου σε ένα ακατάλληλο για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα...

Σύμφωνα με πληροφορίες τουSoccerplus η ΕΠΟ έδωσε περίπου 200.000 ευρώ προκειμένου σε ένα ακατάλληλο για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα στάδιο να γίνουν εργασίες, ώστε να πληροί το μίνιμουμ των προϋποθέσεων.

Ως γνωστόν, το γήπεδο στερούνταν καμερών, τουαλετών, ηλεκτρονικού συστήματος εισιτηρίου, διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων και πολλών άλλων, ενώ έγιναν εργασίες που απαιτούνταν σε χώρους όπως τα δημοσιογραφικά, στον χώρο της απονομής του τροπαίου και αλλού.

Όμως δεν είναι μόνο τα χρήματα που έδωσε η ΕΠΟ για να γίνουν οι εργασίες είναι και το κόστος των ζημιών το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στις 250.000-300.000 ευρώ.

Αναλυτικά ξηλώθηκαν και εκσφενδονίστηκαν εκατοντάδες καθίσματα στις συγκρούσεις μεταξύ οπαδών. Τούβλα, υδραυλικοί σωλήνες, καπνογόνα και πλαστικά μπουκάλια συνθέτουν το σκηνικό πέριξ του αγωνιστικού χώρου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Τα συρματοπλέγματα και οι κλειδαριές στην αερογέφυρα δε στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν τη σύγκρουση των οπαδών. Σπασμένες τζαμαρίες υπάρχουν σε πάμπολλα σημεία του σταδίου. Στην ανατολική κερκίδα έβαλαν φωτιά σε χημική τουαλέτα. Υπάρχουν αρκετές σπασμένες κάμερες, που μόλις μέρες πριν είχαν τοποθετηθεί για την αποτροπή επεισοδίων στον ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεκάδες σπασμένα μπουκάλια και πέτρες στο ταρτάν που χρησιμοποιούν αθλητές του στίβου.

Είναι πολύ πιθανό το κόστος των ζημιών να κληθεί να το καταβάλει η ΕΠΟ ως διοργανώτρια. Σε αυτήν την περίπτωση θα μιλάμε για κόστος τέλεσης που πλησιάζει το μισό εκατομμύριο.

SKAI.gr