GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεψαν πανάκριβα μηχανήματα από τον Αγιο Σάββα

Αγνωστοι έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου «Αγιος Σάββας», στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η κλοπή διαπιστώθηκε στ...


Αγνωστοι έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου «Αγιος Σάββας», στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η κλοπή διαπιστώθηκε στις 7 το πρωί της Δευτέρας από εργαζομένους του νοσοκομείου, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Έχει δοθεί εντολή για ΕΔΕ.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των αρμοδίων του «Αγίου Σάββα», η αξία των κλαπέντων ανέρχεται σε 400.000 ευρώ περίπου.

Oι δράστες διέρρηξαν τη γαστρεντερολογική και πνευμονολογική κλινική του πρώτου ορόφου του κτιρίου, ενώ φαίνεται ότι είχαν πλήρη εικόνα του χώρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ και διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιο Δενδραμή, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το γαστρεντερολογικό τμήμα. Επίσης, ένα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου καθώς και ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Δεν ήταν τυχαία η κλοπή αυτή. Γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα αυτοί που έκλεψαν» δήλωσε στον Σκάι ο διευθυντής του Γαστρεντερολογικού, Δ.Ξυνόπουλος.

http://news.in.gr