GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρόσκληση Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών

Ο σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ξάνθης σας προσκαλεί σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου ...

Ο σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ξάνθης σας προσκαλεί σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Καπναποθήκη “Π”, Καπνεργατών 9.

Στα πλαίσια αυτής θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Μαλκίδη Θεοφάνη, διδάκτορα Κοινωνικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με θέμα: “Η Παιδεία του Πόντου και ο Πόντος της Παιδείας”.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Πετρόπουλου, και του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης “Αλησμόνητες Πατρίδες”, υπό τη διεύθυνση της Ανδρονικίδου Νατάσσας.

Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε παιδικά ρούχα και παιχνίδια (σε καλή κατάσταση) για τον φιλανθρωπικό σκοπό “Το Καλαθάκι της Αγάπης”, που διοργανώνει η Περιφερική Επιτροπή Νεολαίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), τα όποια θα διατεθούν σε ορφανοτροφεία της περιφέρειας.

Η συγκέντρωση των ρούχων και παιχνιδιών θα πραγματοποιείται, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή, ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00, στο κτήριο του συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, πάροδος Θερμοπυλών 8.

Η παρουσία και συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα μας τιμήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Εκ μέρους του ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΧΡΌΝΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗ