GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξάνθης

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» , θέλοντας να δ...

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» , θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες οικογένειες συμπολιτών μας να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους δωρεάν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξάνθης για 7η συνεχή χρονιά, ενημερώνει όλες τις μητέρες που έχουν παιδιά από 8 μηνών έως την ένταξή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, πως η διαδικασία ένταξης στη δράση, για το σχολικό έτος Σεπτέμβριος 2017-Ιούλιος 2018 θα ξεκινήσει νωρίς (μέσα στον μήνα Μάιο 2017). Καλούμε όλες τις δυνητικά ωφελούμενες μητέρες να σπέυσουν να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση έτους 2016 και να εκδόσουν την Πράξη Προσδιορισμού Φόρου προκειμμένου να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην νέα πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2541072888, οδός: Βενιζέλου 30 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr .

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Θεοδωρίδης Αναστάσιος