GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνη...

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μετ’ εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις, λόγω των στάσεων εργασίας στα ΜΜΜ, ενώ΄ ακυρώσεις και αλλαγές υπάρχουν και στις πτήσεις των Aegean και Οlympic Air.

Σε ότι αφορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ θα κινηθούν από τις 9:00 έως τις 16:00, ενώ τα τρόλεϊ θα εκτελούν δρομολόγια από τις 08:30 έως τις 21:00. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9:00 έως τις 21:00, τόσο σήμερα όσο και αύριο Πέμπτη.

Επίσης ακινητοποιημένοι θα παραμείνει όλη μέρα οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αποφάσισε την Τρίτη νέα 48ωρη απεργία.



Ακόμη σε ακυρώσεις πτήσεων, αλλά και τροποποιήσεις των ωρών αναχώρησης προχωρούν η Aegean και η Olympic Air, λόγω των στάσεων εργασίας που θα πραγματοποιήσουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας (11:00 – 15:00 τοπική ώρα).

Αναφορικά με τα συλλαλητήρια, σήμερα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Το ΠΑΜΕ θα κάνει ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά.

Αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 18:30 στο Σύνταγμα. Ξεχωριστό κάλεσμα για συγκέντρωση στις 19:00 στην Ομόνοια απευθύνει το ΠΑΜΕ.

sofokleousin.gr