GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γήπεδο ΑΕΚ: Μάιο η άδεια, Ιούνιο αρχίζουν τα έργα

Ο υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, στελέχη του υπουργείου Υποδομών και της 'Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστικής ΑΕ' πραγματοποίησαν σήμερα ...

Ο υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, στελέχη του υπουργείου Υποδομών και της 'Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστικής ΑΕ' πραγματοποίησαν σήμερα (Τρίτη 9/5) σύσκεψη. Στην οποία εξετάστηκε το θέμα της υψομετρικής μελέτης και οι όποιες άλλες εκκρεμμότητες υπάρχουν. Ώστε να 'κλείσει' ο φάκελος και να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ. Τη 'Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστικής ΑΕ' εκπροσώπησε ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, με συνεργάτες του.

Η συζήτηση έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολύ καλό κλίμα και εκτιμήθηκε - από αμφότερες τις πλευρές - ως πολύ παραγωγική. Στη διάρκειά της εξετάστηκαν όλες οι τελικές λεπτομέρειες καθώς και το χρονοδιάγραμμα για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης για το έργο του γηπέδου.

Συμφωνήθηκε άμεσα να υποβληθεί από τη 'Δικέφαλος' η υψομετρική μελέτη με ενσωματωμένες τις παρατηρήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου. Κατόπιν, ως τις 30 Μαΐου, αναμένεται η έκδοση της έγκρισης της μελέτης. Αν αυτό συμβεί, οδηγεί -εκτός απροόπτου - στην έκδοση της οικοδομικής άδειας, εντός του Ιουνίου. Άρα, και στην έναρξη τωνε ργασιών για την κατασκευή του 'Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, Αγιά Σοφιά'.

Μετά και από τις σημερινές εξελίξεις 'σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, στους συνεργάτες του αλλά και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου. Οι οποίες εμπλέκονται στη διαδικασία, για την άμεση ανταπόκρισή τους, τη γενικότερη στάση τους και την έμπρακτη επιθυμία τους για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου, που αποτελεί το μεγάλο όνειρο, αλλά και χειροπιαστό πλέον στόχο του κόσμου της ομάδας μας..

sentragoal.gr