GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΟΤΕ: Στα 929 εκατ. ευρώ τα έσοδα του α' τριμήνου 2017

Στα 38,2 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ στο πρώτο τρίμηνο του 2017, καταγράφοντας άνοδο 4,1% σε ετήσια βά...

Στα 38,2 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ στο πρώτο τρίμηνο του 2017, καταγράφοντας άνοδο 4,1% σε ετήσια βάση. Ο όμιλος εμφάνισε οριακή αύξηση εσόδων 0,1% στα 929 εκατ. ευρώ.

Τα βασικά σημεία των αποτελεσμάτων:


Αύξηση εσόδων Ομίλου κατά 0,1%
Σταθερή Ελλάδας: αύξηση σε έσοδα (+3,5%) και προσαρμοσμένο EBITDA (+4,3%),
Κινητή Ελλάδας: βελτίωση τάσης εσόδων από υπηρεσίες, ισχυρή ανάπτυξη στα έσοδα από δεδομένα (+19%)
Ρουμανία: έμφαση στις συνδυαστικές υπηρεσίες με στόχο ενίσχυση θέσης στην αγορά
Επιτάχυνση επενδύσεων Ομίλου σε υποδομές και υπηρεσίες για ενίσχυση εμπειρίας πελάτη
Διατήρηση υγιούς χρηματοοικονομικής θέσης, προσαρμοσμένο καθαρό χρέος μειωμένο κατά 33%, σε ετήσια βάση

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Mιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε: «Για να αντιμετωπίσουμε την ένταση του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά σταθερής τηλεφωνίας και την αυξανόμενη πίεση στο διαθέσιμο εισόδημα των πελατών μας, έχουμε εστιάσει στην περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας και της εμπειρίας του πελάτη, με λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του. Για ακόμα ένα τρίμηνο, η στρατηγική μας αποδείχτηκε σωστή.

» Οι σημαντικές επενδύσεις μας σε οπτικές ίνες αποδίδουν καρπούς, οδηγώντας σε αύξηση των συνδρομητών και των εσόδων από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες και αντισταθμίζοντας την πίεση στα έσοδα από τις υπηρεσίες φωνής.

» Και στην κινητή, η επένδυση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ελκυστικών συνδυαστικών πακέτων ενισχύουν την αξία που δίνουμε στον πελάτη και οδηγούν σε ταχύτατη αύξηση της κίνησης δεδομένων.

» Ξεκινώντας από ένα εποχιακά χαμηλό τρίμηνο, αναμένουμε σταδιακή βελτίωση στην πορεία της χρονιάς, καθώς θα αξιοποιούμε την επέκταση του δικτύου VDSL και την όποια βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος».

» Η ψηφιακή εποχή στην οποία ζούμε, απαιτεί ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα δίκτυα και τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας και να επιτύχουμε τους στόχους μας για βιώσιμη ανάπτυξη.

http://news.in.gr