Widget by:Blogger Tips
PRESS ROOM
recent

Ευχαριστήριο «ΕΟΡΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2017

ο Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί δημοσίως όσους συνέβαλλαν στη φετινή  μεγάλη επιτυχία της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης. Σε τρείς ημέρες ιδιαίτερης χαράς και τιμής βραβεύτηκαν 115 εθελοντές οι οποίοι διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά. Τιμήθηκαν με τα ειδικά βραβεία, επαίνους και μετάλλια για τη δράση τους και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο. Επίσης δοθήκανε πέντε (5) υποτροφίες σε αριστεύσαντες μαθητές των Λυκείων του Νομού μας , των οποίων ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι εθελοντές αιμοδότες μέλη του συλλόγου της ΑΓΑΠΗΣ με το συμβολικό ποσό σε δωροεπιταγές των 200,00€ για κάθε υποτροφία. Συνάμα φέτος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογό μας ο ιατρός και εθελοντής και εθελοντής αιμοδότης μέλος του συλλόγου μας, κ. Δημήτριος Πετρίδης,διευθυντής του Κέντρου Υγείας Εχίνου, στον οποίον αποδόθηκε ειδική πλακέτα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 12ης Φεβρουαρίου 2017 και με την οποία ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ».
            Ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν στις τριήμερες εκδηλώσεις της «ΑΓΑΠΗΣ» όπως ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους κάτωθι :
-Τους συνδιοργανωτές-αρωγούς της εκδήλωσης που μέσα σε μια έντονη οικονομική κρίση για ακόμη μια φορά έβαλαν το «χέρι βαθιά στην τσέπη» προκειμένου με την συμπαράσταση και αρωγή τους να ενισχύσουν αυτή μας την προσπάθεια, ήτοι : τη Χρυσή Αρωγό μας την εταιρία λειαντικών ειδών ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ, τους Μεγάλους Αρωγούς τις εταιρίες Ν.Σαββαλάκης-Ν.Φραντζίδης ΙΚΕ «κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και ΕΛΙΝΟΙΛ ΑΕ, καθώς και τους αρωγούς μας όπως, την εταιρία Δ.Γραβουνιώτης-Ι.Σκαρλατίδου ΟΕ «κατάστημα ΛΗΤΩ», το Διαγνωστικό Κέντρο ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ, την εταιρία ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ «the bicycle shop», την εταιρία SOU-EM του κ. Τσαμπάζ  Φαχρή, την εταιρία Τσακίρης Σωτήρης «επιγραφές, την εταιρία Απόστολος Μουτάφης-Αθανασία Καλαθέρη ΟΕ «τυπογραφείο».
-Τους συνδιοργανωτές μας, όπως την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., το Επιμελητήριο Ξάνθης, το Λ.Ε.Α.Δ. Ξάνθης το Φαρμακευτικό Σύλλογο Ξάνθης και τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης.
-Τη διεύθυνση και το προσωπικό της αίθουσας δεξιώσεων «ΑΠΟΛΛΩΝ» για τη φιλοξενία τους, την καταπληκτική κατά γενική ομολογία κουζίνα τους και την πολύ ωραία διαμορφωμένη αίθουσα. Ειδικά η νέα μεγάλη εντυπωσιακή τηλεόραση απέδωσε όπως πραγματικά έπρεπε σε πολλή μεγάλη ευκρίνεια το τιμητικό βίντεο παρουσίασης των φετινών βραβευθέντων και άφησε άριστες εντυπώσεις.
-Τον φωτογράφο κ. Ραμαδάνογλου Ραμαδάν για το πλούσιο καλλιτεχνικό φωτογραφικό υλικό των τριήμερων  εκδηλώσεων αλλά και για τη δημιουργία του αναμνηστικού βίντεο και παρουσίασης των φετινών βραβευθέντων.
-Τους πολλούς δωροθέτες μας για τη μικρή λαχειοφόρο της εκδήλωσης.
-Τους μεγάλους δωροθέτες της λαχειοφόρου ήτοι : ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΑΕ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ», το ασφαλιστικό πρακτορείο DAIC και το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PILION TERRA» της οικογένειας Δημητρίου Φωτιάδη.
-Τους σαράντα τρεις  (43) εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν το αίμα τους το Σάββατο 13 Μαίου στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης.-Τους διευθυντές, τους δασκάλους και τους μικρούς μαθητές του 1ου, 2ου και 12ου,
Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης  που συμμετείχαν στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα την αιμοδοσία στην  Πλατεία Διοικητηρίου Ξάνθης.
-Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, το Δ’ Σώμα Στρατού και το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.
-Τον εθελοντή ιατρό για την αιμοδοσία του Σαββάτου ήτοι τον γενικό ιατρό και διευθυντή του Κέντρου Υγείας Εχίνου κ. Δημήτριο Πετρίδη.
-Τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας που για μια ακόμη φορά προέβαλλαν την εκδήλωση.
-Το προσωπικό και την διοίκηση του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» για τη διάθεση της αίθουσας της τραπεζαρίας και για τη φιλοξενία του Μνημοσύνου Αγάπης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων εθελοντών αιμοδοτών- μελών τους συλλόγου μας.
-Τον εφημέριο του Ιερού Ναού της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του Γηροκομείου μας πρωτοπρεσβύτερο Χρήστο Σεβαστόπουλο.

       Για πρώτη φορά υπήρχε υψηλή εκπροσώπηση από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας αφού τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωσή μας η αναπληρώτρια πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου η αιματολόγος και διευθύντρια αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» κ. Μαρία Γκανίδου.
          Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν, κόσμησαν  και τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος της «ΑΓΑΠΗΣ» και ένας από τους Πατριάρχες της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας ο Ελευθέριος Μαυρίδης με τις 125 εθελοντικές αιμοδοσίες υπέρ των πασχόντων συνανθρώπων μας. Επίσης ο βουλευτής Ξάνθης και εθελοντής αιμοδότης κ. Χουσείν Ζειμπέκ με αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης και εθελοντής αιμοδότης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος και εθελοντής αιμοδότης κ. Ιωάννης Μπούτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Λυκειάρχης του ΓΕΛ Αβδήρων και εθελοντής αιμοδότης κ. Νικόλαος Ανταμπούφης οι εκπρόσωποι του Στρατηγού Διοικητή του Δ’ΣΣ : ήτοι ο υποδιευθυντής του 412 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης συνταγματάρχης Ιωάννης Πετκίδης και η διευθύνουσα νοσηλευτικής κ. Παρθενόπη Σαββίδου, ο αρχιμανδρίτης κ.κ. Αντώνιος Βούλκος εκπροσωπώντας το μητροπολίτη μας, ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Νεκτάριος Ορφανίδης, ο πρόεδρος της επιτροπής διάθεσης του Κοινωνικού Λαχείου Ξάνθης στρατηγός ε.α. Νικόλαος Φωτιάδης πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμος που ήρθαν για να τιμήσουν τους «πρωταθλητές»  της αιμοδοσίας.
           Το διοικητικό συμβούλιο ζητάει συγνώμη για τις όποιες τυχόν παραλείψεις σημειώθηκαν στις εκδηλώσεις. Προσπαθήσαμε όπως κάθε φορά σε εθελοντική βάση να είναι όλα τέλεια οργανωμένα.
           Για τους αιμοδότες μέλη μας αφιερώνουμε το «Σε ευχαριστώ για το δώρο της ζωής. Σε ευχαριστώ που είσαι εθελοντής αιμοδότης» Τους θυμίζουμε ότι «Δίνουμε το αίμα μας γιατί μας περισσεύει η αγάπη και γιατί αίμα δίνουν αυτοί που νοιάζονται σε αυτούς που το χρειάζονται!».

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                          Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης
ThrakiToday Xanthi

ThrakiToday Xanthi

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.