GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις 18.30 παίζει ο Ολυμπιακός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης θα χτυπάαπό σήμερα ως την Κυριακήη καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.Μαζί θα χτυπά και η καρδιάτων φ...

Στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης θα χτυπάαπό σήμερα ως την Κυριακήη καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.Μαζί θα χτυπά και η καρδιάτων φιλάθλων του Ολυμπιακού,που πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του δεύτερου από τουςτρεις κορυφαίους διασυλλογικούςτίτλους της Ευρώπης επιστρέφειστο ίδιο γήπεδο για να διεκδικήσεισυμμετοχή σε άλλον έναν τελικό.

Αντίπαλός του θα είναι η ομάδαπου νίκησε με το καλάθι του Πρίντεζη στην εκπνοή το 2012, η νυνπρωταθλήτριαΕυρώπης ΤΣΣΚΑΜόσχας, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα ( 18:30, ΕΡΤ2, Novasports1 ) στον πρώτο ημιτελικό.

Στο 10ο φάιναλ φορ της ιστορίας του ο Ολυμπιακός καλείταινα επιβεβαιώσει την παράδοσηπου έχτισε απέναντι στους Μοσχοβίτες, τους οποίους νίκησεστην τελική φάση το 2012, το 2013και το 2015. Στόχος η πρόκρισηγια όγδοη φορά στον τελικό καιτο τέταρτο αστέρι στη φανέλα, απέναντι στην ομάδα του ΔημήτρηΙτούδη που με μπάτζετ 43 εκατ.ευρώ είναι η ακριβότερη ομάδατης διοργάνωσης.

Η ρωσική «αρκούδα» από την πλευρά της θέλεινα πανηγυρίσει το όγδοο τρόπαιοκαι να κάνει το back to back σετίτλους για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τον προπονητή της ναελπίζει πως θα γίνει και ο πρώτοςΈλληνας που το πετυχαίνει.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών (21:30) θα αναμετρηθούν η Φενερμπαχτσέ και η Ρεάλ Μαδρίτης , με τους Τούρκους τουΖέλικοΟμπράντοβιτς να μετέχουν στοτρίτο κατά σειρά φάιναλ φορ καινα ευελπιστούν πως θα στεφθούνγια πρώτη φορά πρωταθλητές Ευρώπης.

Τα δύο ζευγάρια είναι ταίδια με εκείνα του 2015, όταν στοντελικό είχαν προκριθεί Ολυμπιακός και Ρεάλ, με τους Ισπανούςνα επιστρέφουν τότε στην κορυφή20 χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλοτους.Αυτό θα είναι το πέμπτο φάιναλφορ για Σπανούλη και Πρίντεζη,με τον πρώτο να μετρά τρεις τίτλους (τρεις έχει και ο Κάιλ Χάινςτης ΤΣΣΚΑ), ενώ δύο έχει ο διεθνήςπάουερ φόργουορντ.

Ο Σπανούληςέχει αναδειχτεί τρεις φορές ΜVPτης τελικής φάσης, με τον ΤόνιΚούκοτς να είναι ο μόνος που τοέχει πετύχει εκτός του «Kill Bill».

naftemporiki.gr