GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο πλήρης κατάλογος της συμφωνίας με τα 140 προαπαιτούμενα

Τον πλήρη κατάλογο με τα 140 προαπαιτούμενα που πρέπει να εκπληρώσει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι τοEurogroupτης 22ας Μαΐου προκειμένου να ...

Τον πλήρη κατάλογο με τα 140 προαπαιτούμενα που πρέπει να εκπληρώσει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι τοEurogroupτης 22ας Μαΐου προκειμένου να υπάρξει η πλήρησης συμφωνία αλλά και έγκριση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης παρουσιάζει σήμερα η «Ναυτεμπορική».

Το έγγραφο, που θα συμπεριληφθεί στο τελικό «κείμενο συμμόρφωσης», επιβεβαιώνει τα όσα έλεγε την Παρασκευή κοινοτικός αξιωματούχος. Από τον μακροσκελέστατο κατάλογο με τις 140 υποχρεώσεις που θα πρέπει να εκπληρώσει η Ελλάδα, οι 88 απαιτούν νόμο και ουσιαστικά θα κλείσουν με την ψηφοφορία που προγραμματίζεται για τις 16 Μαΐου.

Ο κατάλογος που παρουσιάζει η «Ν» έχει ημερομηνία 2 Μαΐου και ουσιαστικά είναι ο τελικός, καθώς τα ξημερώματα της 2ας Μαΐου ανακοινώθηκε η επίτευξη της προκαταρκτικής συμφωνίας. Περιγράφεται αναλυτικά το πακέτο μέτρων που θα πρέπει να ισχύσει από το 2018, επιβεβαιώνεται η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών – αναλυτικό δημοσίευμα υπήρχε στηχθεσινή έκδοση της «Ν» - ποσοτικοποιείται η σύνθεση του πακέτου των αρνητικών αλλά και των θετικών μέτρων για τη διετία 2019-2020 ενώ αναφέρεται ρητά η υποχρέωση της Ελλάδας να περάσει από τη Βουλή και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο 2018-2021.

Ολόκληρος ο κατάλογος και αναλυτικό ρεπορτάζστη «Ναυτεμπορική»

Σχετικά άρθρα:
FAZ: Η Ελλάδα κερδίζει από το χρέος
Στο Κολέγιο των Επιτρόπων την Τετάρτη το ελληνικό ζήτημα
Έφη Αχτσιόγλου: Καμία επιβάρυνση από τις αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές

naftemporiki.gr