GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών. Συμμετοχή Αλέξανδρου Παυλικιάνου.

Στα πλαίσια των «Ελευθερίων Θράκης 2017» θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Μαΐου 2017, στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου, η καθιερωμ...

Στα πλαίσια των «Ελευθερίων Θράκης 2017» θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Μαΐου 2017, στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου, η καθιερωμένη έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών.

Οι καλλιτέχνες που θέλουν να μετέχουν στην έκθεση, θα πρέπει να παραδώσουν τα έργα τους το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 7 μ.μ. και θα λειτουργεί 10 με 12 τις πρωινές ώρες και 7 με 9 τις απογευματινές.
Για την υποβολή συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέχρι την έκθεση, με την κ. Βαρβάρα Τσίτσιρα στο τηλέφωνο 6932140620.
Την πρόσκληση της κ. Τσίτσιρα αποδέχθηκε η XamthiTimes.gr η οποία θα συμμετάσχει στην έκθεση με πίνακες ζωγραφικής σε λάδι του Αλέξανδρου Παυλικιάνου Ζωγράφου-συγγραφέα, δημοσιογράφου.
Εκτός από τους πίνακες ζωγραφικής που θα εκτεθούν στο Ίδρυμα Παπανικολάου στην Κομοτηνή,  η XanthiTimes.gr, θα παρουσιάσει και την πρώτη της εκδοτική δουλειά με δύο μυθιστορήματα.
Θα παρουσιαστεί το μυθιστόρημα «Παράλληλοι Δρόμοι» του συγγραφέα Αλέξανδρου Παυλικιάνου, που πλέον την ευθύνη έκδοσης έχει η XanthiTimes.gr και φυσικά το δεύτερο Μυθιστόρημα με τίτλο «ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ»  του Αλέξανδρου Παυλικιάνου.
Η παρουσίαση στην Ξάνθη το αμέσως επόμενο διάστημα.