GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αρωγός το ΕΒΕ Ξάνθης στους επαγγελματίες

Σε αναμονή λοιπόν του δευτέρου ρεκόρ Γκίνες για την Ξάνθη με τον καβουρμά γίγας που κατασκευάστηκε στα πλαίσια της Πανελλαδικής έκθεσης ...

Σε αναμονή λοιπόν του δευτέρου ρεκόρ Γκίνες για την Ξάνθη με τον καβουρμά γίγας που κατασκευάστηκε στα πλαίσια της Πανελλαδικής έκθεσης της Ξάνθης. Μία πρωτοβουλία του ΕΒΕ Ξάνθης, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες που θέλουν να προκόψουν και να βγάλουν την Θράκη, για μία ακόμη φορά από την αφάνεια,  όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση για το αντίθετο.
Σημασία έχει, όπως μας λένε οι επαγγελματίες της Ξάνθης, να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες και να ακουστεί η Ξάνθη μας.
Εκφράζουν όλοι την ικανοποίηση τους για την επιτυχία της Πανελλαδικής Έκθεσης της Ξάνθης.
Με την λύση και του προβλήματος της ληστρικής ΑΕΠΙ, το Επιμελητήριο Ξάνθης, σε συνδυασμό με τους δρόμους Τουρισμού, τα δύο ρεκόρ Γκίνες  και την καθημερινή του ενασχόληση με την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών της Ξάνθης, γίνεται σημείο αναφοράς στον επιχειρηματικό κόσμο.
Κανένας δεν αντιλέγει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως οι καλοί οι καπετάνιοι φαίνονται στις φουρτούνες,  αρκεί να θέλει και το πλήρωμα να σωθεί, που σημαίνει ότι και οι επαγγελματίες πρέπει να σταθούν δίπλα στον θεσμό και στην ανάγκη να τον σπρώξουν να κάνει πράγματα που θα ωφελήσουν τον τόπο. Τώρα όσο για τις «τρικλοποδιές» που βάζει η κυβέρνηση στους επαγγελματίες και αυτό γιατί τα στελέχη της δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωής τους, μπόρα είναι και θα περάσει. Είναι θέμα χρόνου  ο ιδιωτικός τομέας, επειδή και ξέρει και μπορεί, θα ξαναβρεί το δρόμο του.