GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Ντιμπάλα «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να κάνει σμπαράλια την άμυνα της Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 την ομάδα του Λουίς Ενρίκε στον πρώτο μ...

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να κάνει σμπαράλια την άμυνα της Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 την ομάδα του Λουίς Ενρίκε στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League στο Τορίνο.

Η «μεγάλη κυρία» πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, μετά το αποψινό αποτέλεσμα, καθώς στη ρεβάνς της 19ης Απριλίου, στο «Καμπ Νόου» η «Μπαρτσα» θα πρέπει να κάνει άλλη μία μεγάλη ανατροπή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Φυσικά, η Γιουβέντους δεν είναι Παρί, έχει βαριά φανέλα και «ειδικό βάρος» ως ομάδα.Το υπέρ της 3-0 είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατραπεί την επόμενη εβδομάδα. Οι Καταλανοί απέδειξαν ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (προέρχονταν από ήττα και στην Primera division από τη Μάλαγα).

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των «μπιανκονέρι» στο 7΄ και 22΄ με εξαιρετικά σουτ. Στο δεύτερο μέρος ο Κιελίνι «υπέγραψε» τον θρίαμβο των πρωτοπόρων της Serie A (55΄) και, πλέον, βρίσκονται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για την τετράδα.

Πηγή :SKAI.gr