GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κλέφτες «ρήμαξαν» τους αγρότες στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν πάνω από 700 κλοπές υλικών από αρδευτικά δίκτυα  σε αγροτικές περιοχές του νομού Καβάλας Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγ...

Εξιχνιάστηκαν πάνω από 700 κλοπές υλικών από αρδευτικά δίκτυα  σε αγροτικές περιοχές του νομού Καβάλας

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, (701) κλοπές υλικών άρδευσης από αρδευτικά δίκτυα σε αγροτικές περιοχές του νομού Καβάλας, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 7-14/4/2017.

Συνελήφθησαν χθες (14-4-2017) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Ποδοχωρίου Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 54 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε αγροτική περιοχή της Μουσθένης Καβάλας, όπου αφαίρεσαν από αρδευτικά δίκτυα σαράντα οκτώ (48) υλικά άρδευσης (βάνες και τμήματα από βάνες).

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκαν όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα υλικά άρδευσης, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, το χρονικό διάστημα 7-14/4/2017, αφαίρεσαν από αρδευτικά δίκτυα σε αγροτικές περιοχές του νομού Καβάλας, ακόμη 653 υλικά άρδευσης.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερα (4) διαρρηκτικά εργαλεία και ένας (1) φακός.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.