GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκτός τόπου και χρόνου η κ. Φ. Γεννηματά

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος Σαφέστατα και η δήλωση της προέδρου της ΔΗΣΥ θα είχε κάποια αξία αν απευθυνόταν σε ηγέτες που έχουν σχέσ...

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος
Σαφέστατα και η δήλωση της προέδρου της ΔΗΣΥ θα είχε κάποια αξία αν απευθυνόταν σε ηγέτες που έχουν σχέση με την δημοκρατία και τον πολιτικό πολιτισμό.
Όταν όμως χρησιμοποιείς τον πολιτικό πολιτισμό απέναντι σε έναν που με τα λόγια και τις πράξεις του σε βρίζει, τότε ή χρησιμοποιείς τον ίδιο τρόπο ή σωπαίνεις. Ακόμη και σήμερα είχαμε παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου από Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη αλλά οι πολιτικοί μας αρχηγοί τον «χαβά» τους. Κανένας δεν ανησυχεί, κανένας δεν βγαίνει δημόσια  να πει για Εθνική πολιτική σε ένα καίριο Εθνικό Θέμα.
Ως πότε με αυτού του είδους τις δηλώσεις οι οποίες ναι μεν απευθύνονται σε δικτάτορες αλλά έχουν αποδέκτες τους ψηφοφόρους, οι οποίοι προφανώς και δεν μασούν κουτόχορτο πλέον δοσμένο  από το Ελληνικό Πολιτικό σύστημα.
Αντί όλοι μαζί οι επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και να βάλλουν σε προτεραιότητα τα Εθνικά μας προβλήματα, ο κάθε ένας ρίχνει και από μία «δημοκρατική ρουκέτα» έτσι για να πάρει «θέση» στα πράγματα.
Και λέει στην δήλωση της η κ. Γεννήματα. «Ευχόμαστε τώρα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος, ο κ. Ερντογάν να σταματήσει τις προκλήσεις και να πολιτευτεί με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες.
Εμείς θέλουμε δημοκρατία και σταθερότητα στη Τουρκία και σχέσεις καλής γειτονίας, βασισμένες στο διεθνές δίκαιο».