GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξανθιώτης επιτέθηκε στον Ζειμπέκ

Σήμερα τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συμπολίτης μας, μπροστά στον ΟΤΕ, πλησίασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Ζειμπέκ Χ...

Σήμερα τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συμπολίτης μας, μπροστά στον ΟΤΕ, πλησίασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Ζειμπέκ Χουσείν του είπε κάτι και ο βουλευτής, απαξιωτικά τον είπε σκουπίδι και άχρηστο.

Ο συμπολίτης μας όπως μας λένε αυτόπτες μάρτυρες τον έπιασε από τον γιακά και μάλλον πρόλαβε να ασκήσει βία εναντίων του.

Ο αλαζόνας κ. Ζειμπέκ Χουσείν, δεν πρόλαβε να αμυνθεί.

Προσέτρεξαν σε βοήθεια του δύο μουσουλμάνοι και τους χώρισαν.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της συμπλοκής και αν θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, όμως εκείνο που θα πρέπει να παρατηρήσουμε είναι ότι σαφώς οι πολίτες δεν πρέπει να λύνουν με την βία τις διαφορές τους, όμως και ο κ. Ζειμπέκ, με την συμπεριφορά του αλλά και την αλαζονεία του προκαλεί το περί κοινού δικαίου αίσθημα της Ξάνθης και ολοκλήρου της Θράκης και ορισμένοι συμπολίτες μας, είτε είναι χριστιανοί, είτε μουσουλμάνοι, συνηθισμένοι στις ευθείες και «μπεσαλίδικες» συμπεριφορές, δεν ανέχονται εκπροσώπους του λαού να νομοθετούν και να λειτουργούν σε βάρος της υγείας, τις παιδείας, τις τσέπης και τις Εθνικής Κυριαρχίας της Θράκης.