GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προκλητικός Σουλτάνος: Εγώ αιχμάλωτος των γκιαούρηδων δεν θα ζήσω

Μια ακόμη προκλητική και άκρως προσβλητική εμφάνιση για την Ελλάδα είχε ο Τ. Ερντογάν σε κοινή εκπομπή τριών τουρκικών καναλιών, του ATV,...

Μια ακόμη προκλητική και άκρως προσβλητική εμφάνιση για την Ελλάδα είχε ο Τ. Ερντογάν σε κοινή εκπομπή τριών τουρκικών καναλιών, του ATV, A Haber, A News. Θέλοντας νε πολώσει κι άλλο το κλίμα, θυμήθηκε λοιπόν έναν διάλογο που είχε με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το βράδυ της 15ης Ιουλίου όταν έγινε η απόπειρα πραξικοπήματος, για την οποία κατηγορεί τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Σύμφωνα με τον Ερντογάν, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που είχε προτείνει, τότε, να τον φυγαδεύσει στα ελληνικά νησιά για τον… σώσει από τους επίδοξους δολοφόνους του.

Αλλά ο Ερντογάν δεν ήθελε να φύγει από την Τουρκία. Και κυρίως, δεν ήθελε να γίνει δραπέτης και ιδίως στην Ελλάδα, τη χώρα τον… "απίστων" (σ.σ. αυτό σημαίνει γκιαούρης). Απάντησε λοιπόν στον ξενοδόχο, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία: 'Σερκάν, εγώ θέλω να πεθάνω στα χώματα της πατρίδας μου, δεν θα πάω σε εδάφη γκιαούρηδων για να ζήσω εκεί μια ζωή ως αιχμάλωτος.

Πηγή : imerisia.gr