GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αντριάνα Λίμα και το καυτό της ντους

Το σούπερ σέξι μοντέλο απολαμβάνει το νερό που τρέχει στο κορμί της, ενώ γδύνεται και τρώει σοκολατένιο πασχαλινό κουνελάκι. Η Αντρι...

Το σούπερ σέξι μοντέλο απολαμβάνει το νερό που τρέχει στο κορμί της, ενώ γδύνεται και τρώει σοκολατένιο πασχαλινό κουνελάκι.
Η Αντριάνα Λίμα στο ντους, και μόνο σαν «ιδέα» είναι αρκετά προκλητική. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται στο πλαίσιο της πασχαλινής φωτογράφισης για το περιοδικό Love, που τελευταία φιλοξενεί τα πιο σέξι μοντέλα σε εντυπωσιακά κόνσεπτ, που περιλαμβάνουν τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο.
Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, βλέπουμε την Αντριάνα Λίμα, μια από τις πιο ερωτικές γυναίκες του κόσμου της μόδας, να απολαμβάνει το νερό στο ντους, ενώ κοιτά προκλητικά το φακό. Καθώς το βίντεο προχωρά, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και εκείνη αρχίζει να γδύνεται ενώ παράλληλα δαγκώνει ένα σοκολατένιο πασχαλινό κουνελάκι.


Φορώντας έντονο κόκκινο κραγιόν και σε κάποια πλάνα μπλε στα σαρκώδη χείλη της απολαμβάνει την λιχουδιά ενώ στους θεατές… τρέχουν τα σάλια.
Το βίντεο τελειώνει με έναν μάλλον απρόσμενο τρόπο, καθώς εμφανίζεται ένα «αληθινό» πασχαλινό κουνελάκι, που κάνει το μοντέλο να λυθεί στα γέλια.







Δείτε βίντεο: Η Αντριάνα Λίμα κάνει το πιο «καυτό» ντους σε πασχαλινή φωτογράφιση!