GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αστυνομικά νέα από την Ξάνθη και την Περιφέρεια ΑΜΘ

Και σήμερα είναι πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο στην Ξάνθη και την Περιφέρεια ξεκινώντας από την Ξάνθη που έκλεψαν το παγκάρι από την Ιερά...

Και σήμερα είναι πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο στην Ξάνθη και την Περιφέρεια ξεκινώντας από την Ξάνθη που έκλεψαν το παγκάρι από την Ιερά Μονή,
Εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερό Ναό Μονής στο νομό Ξάνθη, ναρκωτικά στην Δράμα και την Καβάλα,   παράνομα βεγγαλικά στην Δράμα και κλοπές από το δίκτυο άρδευσης στην Ορεστιάδα.
 Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός
 Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή από Ιερό Ναό Μονής στο νομό Ξάνθης, που διαπράχθηκε χθες (11-4-2017) το μεσημέρι.
 Συνελήφθη το ίδιο βράδυ, στην Ξάνθη, 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
 Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο 19χρονος εισήλθε στον Ιερό Ναό και αφαίρεσε από κυτίο που υπήρχε στο εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ περίπου.
 Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
 Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας και Καβάλας
 Κατασχέθηκαν περίπου 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 15 ναρκωτικά δισκία
 Συνελήφθησαν χθες (11-4-2017) στους νομούς Δράμας και Καβάλας, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.
 Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, συνελήφθη ο 45χρονος, διότι βρέθηκαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε καθώς και την οικία του, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 38,6 γραμμαρίων.
 Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι κατείχε 15 ναρκωτικά δισκία.
 Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και τα ναρκωτικά δισκία.
 Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας.
Συνελήφθη 42χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

Κατασχέθηκαν 900 παιδικά αθύρματα
 Συνελήφθη, χθες (12-4-2017) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
 Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την δράστιδα, διότι την εντόπισαν να κατέχει στο εσωτερικό καταστήματος και να διαθέτει προς πώληση 900 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.  
 Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα.
 Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 48χρονος ημεδαπός,  ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
Εξιχνιάστηκαν κλοπές υλικών από δίκτυο άρδευσης σε αγροτική περιοχή του βόρειου Έβρου

Συνελήφθησαν 5 ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, πάνω από διακόσιες (200) κλοπές υλικών άρδευσης από δίκτυο άρδευσης σε αγροτική περιοχή του βόρειου Έβρου, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 28-3-2017 έως και 11-4-2017.
 Συνελήφθησαν χθες (11-4-2017) το απόγευμα, στο Διδυμότειχο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 43, 30, 20, 20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
 Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους πέντε (5) δράστες, διότι, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από δίκτυο άρδευσης στην ευρύτερη αγροτική περιοχή των Μεταξάδων, πάνω από διακόσια (200) υλικά άρδευσης (βάνες), η αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 26.000 ευρώ.
 Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 εργαλεία.
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Έβρου.