GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ενισχυμένος από την τελευταία συνεδρίαση ο δήμαρχος Δημαρχόπουλος;

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος Φυσιολογικά ο δήμαρχος πρέπει να αισθάνεται ενισχυμένος μετά την ομόφωνη απόφαση της συνεδρίασης του Δ...

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος
Φυσιολογικά ο δήμαρχος πρέπει να αισθάνεται ενισχυμένος μετά την ομόφωνη απόφαση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το διευρυμένο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΞ
Με δεδομένου ότι ακόμη και η αντιπολίτευση συμφώνησε στην τελική του πρόταση να μην ξαναέρθει για συζήτηση το θέμα της έναρξης ισχύος του διευρυμένου κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΥΑΞ, αλλά με την παρούσα απόφαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου «εξουσιοδοτούν» το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης να εφαρμόσει το διευρυμένο κοινωνικό τιμολόγιο.
Μάλιστα θα πρέπει να τονιστεί ότι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης συναίνεσαν να γραφτεί η απόφαση στα πρακτικά έτσι όπως την παρουσίασε ο Δήμαρχος.
Τελικά είναι έτσι; Πρέπει να νοιώθει ενισχυμένος;
Η πρώτη απάντηση είναι ναι.
Ναι γιατί η ενδοπαραταξιακή του αντιπολίτευση που θεωρητικά στα μάτια της ανέβηκε αφού πέρασε μία τέτοια απόφαση από την ολομέλεια.
Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι ο δήμαρχος προσπαθεί να ρίξει «γέφυρες» στους    αποστασιοποιημένους συμβούλους του, αυτή η απόφαση, ίσως να θεωρεί ότι είναι θετική για τον ίδιο τον δήμαρχο.