GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξακολουθούν να λιμνάζουν τα νερά σε κεντρική περιοχή της Ξάνθης!

Δύο χρόνια μετά το πρόβλημα υφίσταται, αναφέρουν κάτοικοι της παρόδου Τζαβέλα στην Ξάνθη. Μεγάλα προβλήματα εξακολουθούν να δημιουργ...

Δύο χρόνια μετά το πρόβλημα υφίσταται, αναφέρουν κάτοικοι της παρόδου Τζαβέλα στην Ξάνθη.

Μεγάλα προβλήματα εξακολουθούν να δημιουργούνται μετά από κάθε νεροποντή επί της παρόδου Τζαβέλα, στην Ξάνθη, αναφέρουν στην Thrakitoday μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής. 

Η ιστοσελίδα είχε δημοσιεύσει το θέμα και τις τότε καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι παρ' όλες τις επανειλημένες εκκλήσεις προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, δύο χρόνια μετά εξακολουθούν να ζουν τις ίδιες καταστάσεις. Μάλιστα, υπάρχει πρωτοκολλημένη αίτηση προς τον Δήμο Ξάνθης προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αποκατάστασης του οδοστρώματος.
Είναι άδικο να υπάρχουν δημότες, οι οποίοι είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Δήμο, και να μην μπορούν να απολαύσουν ανάλογες υπηρεσίες με άλλες περιοχές της πόλης και να νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. 

Στην φωτογραφία που μας έχει αποστείλει μόνιμος κάτοικος της παρόδου Τζαβέλα φαίνεται ξεκάθαρα το μέγεθος καταστροφής του οδοστρώματος, το οποίο οφείλει να αποκαταστήσει άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης ούτως ώστε να μην εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος καταστροφής των διερχόμενων οχημάτων, πόσο δε μάλλον οποιουδήποτε σωματικού τραυματισμού, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες που οι νερόλακοι γίνονται "αόρατοι".

Κάπως έτσι ήταν ο δρόμος 2 χρόνια πριν...βρείτε τις διαφορές!