GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκρηξη στο Ντόρτμουντ με έναν τραυματία λίγο πριν αγώνα

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο, η είδηση πως λίγο πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ντόρτμουντ - Μονακό για το...

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο, η είδηση πως λίγο πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ντόρτμουντ - Μονακό για το Champions League, σημειώθηκε έκρηξη περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο και μάλιστα υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας. Οι πληροφορίες που πλέον επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας που διακομίστηκε στο νοσοκομείο είναι ο ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας, Μαρκ Μπάρτρα.

Την είδηση της έκρηξης επιβεβαίωσε αρχικά η ίδια η Μπορούσια με ένα αρχικό tweet, ενώ ακόμα και η διεξαγωγή του αγώνα αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολη.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Ισπανός στόπερ έχει δεχτεί κομμάτια από τα τζάμια του λεωφορείου που θρυμματίσθηκαν από την έκρηξη.

Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των Βεστφαλών έτυχε να περνάει από το σημείο την ώρα της έκρηξης.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά από την αστυνομία δεν προκύπτει ακόμα εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Προς το παρόν η UEFA έχει ενημερώσει για καθυστέρηση έναρξης του αγώνα, αλλά ήδη οι φορείς που εμπλέκονται σχετικά με την ασφάλεια θα αποφασίσουν για το εάν θα αναβληθεί ή όχι.
 
Πηγή : In.gr