GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη πόλις ονείρων, η Ξάνθη με τα χίλια ηχοχρώματα

Για μία ακόμη χρονιά η Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα, χρωματίστηκε με  χίλιους ήχους από τα μουσικά σχολεία που συμμετέχουν σε αυτή ...

Για μία ακόμη χρονιά η Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα, χρωματίστηκε με  χίλιους ήχους από τα μουσικά σχολεία που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της μουσικής αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκη.
Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η έναρξη του «Ξάνθη, Πόλις Ονείρου» στην κεντρική πλατεία και ο δήμαρχος ως πρώτος δημότης της Ξάνθης, εξέφρασε την ικανοποίηση του που για 4η χρονιά η Ξάνθη οργάνωσε αυτήν την μεγαλειώδη μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τα μουσικά σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.
Οι φτασμένοι καλλιτέχνες, μαθητές των μουσικών σχολείων, με επίκεντρο την κεντρική πλατεία και προορισμό τα σοκάκια της παλιάς πόλης και τις γειτονιές τις Ξάνθης, «κεντάνε» στην κυριολεξία τις νότες, σκεπάζοντας όλη την πόλη με αγαπημένες μουσικές πολύ μεγάλων καλλιτεχνών όπως του Μάνου Χατζηδάκι, του Δήμου Μούτση και άλλων μουσικοσυνθετών που άφησαν το αποτύπωμα τους στο μουσικό στερέωμα του κόσμου.