GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι 100 πιο ισχυροί άνθρωποι στον κόσμο

Με τον κατάλογο των '100 πιο ισχυρών ανθρώπων στον κόσμο' κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό Time. Παγκόσμιοι ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος...

Με τον κατάλογο των '100 πιο ισχυρών ανθρώπων στον κόσμο' κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό Time. Παγκόσμιοι ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Σι Τζινπινγκ της Κίνας, περιλαμβάνονται στη λίστα, δίπλα σε αθλητές, ηθοποιούς και ακόμη και έναν αρχιτέκτονα.

Το περιοδικό κυκλοφορεί σήμερα με πέντε διαφορετικά εξώφυλλα που κοσμούν άνθρωποι από την λίστα: Μελίντα Γκέιτς, Τζεφ Μπέζος, Βαϊόλα Ντέιβις, Ριζ Αχμέντ και Τζον Λέτζεντ.
Η Νάνσι Γκιμπς, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Time, εξήγησε σήμερα τον λόγο που εμφανίζονται κάποια από αυτά τα ονόματα στον ετήσιο κατάλογο.
Η Γκιμπς είπε πως η διαδικασία επιλογής είναι μια συζήτηση που κρατά έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτοί που επιλέγονται δεν είναι μόνο 'άνθρωποι που είναι ισχυροί στον παραδοσιακό τομέα αλλά άνθρωποι που είναι συναρπαστικοί, πρωτοπόροι στον τομέα τους. Για καλό ή κακό'.
Στη λίστα, βρίσκεται και ο Πάπας Φραγκίσκος, ο μοναδικός θρησκευτικός ηγέτης που εμφανίζεται φέτος. 'Η φωνή του συνεχίζει να ακούγεται πέρα από τον άμβωνα' αναφέρει η Γκιμπς.
Μεταξύ άλλων, στον φετινό κατάλογο, βρίσκονται ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο γαμπρός του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ, αλλά και οι σκηνοθέτες, Άβα ΝτουΒερνέ, Μπάρι Τζένκινς, και ο μοναδικός αθλητής για φέτος, Νεϊμάρ. Επίσης, οι ηθοποιοί Ραϊαν Ρέινολντς και Έμμα Στόουν αλλά και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

έθνος.gr