GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αγώνας δρόμου «1ο Drama Wine Trail»,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, παραχώρησε σήμερα 19 Απριλίου 2017, Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα  «Αυτοδιοίκησης Πολ...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, παραχώρησε σήμερα 19 Απριλίου 2017, Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα  «Αυτοδιοίκησης Πολιτών» του Διοικητηρίου  Δράμας, παρουσία της Δημάρχου Παρανεστίου, του Προέδρου Οινοποιών Δράμας, του Προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας, του προέδρου του Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας, του πρόεδρου του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας, της προέδρου του Συλλόγου «Αλκυόνη» Δράμας και εκπροσώπου του Συλλόγου «Λάμψη» στη Δράμα. Σ’ αυτήν παρουσιάστηκε ο αγώνας δρόμου «1ο Drama Wine Trail», o οποίος θα διεξαχθεί στα πλαίσια της «Δραμοινογνωσία 2017», την Κυριακή 21 Μαΐου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης  παρουσιάζοντας  τον αγώνα «1ο Drama Wine Trail» της Δραμοινογνωσίας τόνισε πως η διοργάνωση αυτή  θα αναδείξει την ομορφιά της Δραμινής φύσης, θα προάγει το αθλητικό πνεύμα και παράλληλα θα επιτελέσει πολύ σημαντικό  φιλανθρωπικό έργο, στηρίζοντας τους συλλόγους  «Αλκυόνη» και «Λάμψη». Τέλος, ευχαρίστησε τους συλλόγους που υποστηρίζουν τη διοργάνωση αυτή κι ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν, μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και μη, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την πολύ όμορφη και σημαντική εκδήλωση.