GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημοσχάκης: επίκαιρη ερώτηση για την εξαίρεση Έβρου και Σαμοθράκης από την επιδότηση

«Με ευθύνη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεν συζητήθηκε σήμερα, (31/03/17) όπως είχε προγραμματιστεί, ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί...



«Με ευθύνη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεν συζητήθηκε σήμερα, (31/03/17) όπως είχε προγραμματιστεί, ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους παραγωγούς γάλακτος του Έβρου και της Σαμοθράκης. Ο Υπουργός με μια άδικη απόφασή του δεν συμπεριέλαβε τον Έβρο και τη Σαμοθράκη στην κατανομή έκτακτης ενίσχυσης σε παραγωγούς γάλακτος στις περιοχές που αντιμετωπίζουν αθρόες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.

Γι’ αυτό το λόγο κατέθεσα στις 10/02/17 Επίκαιρη Ερώτηση προκειμένου να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η εξαίρεση των γαλακτοπαραγωγών μας απ’ αυτό το μέτρο. Όπως μας πληροφόρησε το γραφείο του Υπουργού η Συζήτηση αναβλήθηκε λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

Απόντα τον Υπουργό αναπληρώνει στα καθήκοντά του ο Αναπλ. Υπουργός ή ο Υφυπουργός του. Ελπίζω να προγραμματιστεί άμεσα η σχετική Συζήτηση στην Ολομέλεια προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι».