GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρώτη συνάντηση οργανωτικής επιτροπής για Δραμοινογνωσία 2017

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα Αυτοδι...

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης Π.Ε. Δράμας η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για τη ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2017. Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των Δήμων Προσοτσάνης και Παρανεστίου, οι εκπρόσωποι των οινοπαραγωγών του Νομού, ο εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής, καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων , ενώ παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Δράμας.

Κοινός σκοπός των παρευρισκομένων για την διεξαγωγή της τέταρτης Δραμοινογνωσίας αποτελεί η πραγματοποίηση μιας γιορτής με κύρος για το Νομό μας, η προσέλκυση των επισκεπτών και η γνωριμία τους με το Δραμινό κρασί. Ο Αντιπεριφερειαρχης δήλωσε «πως ο θεσμός της Δραμοινογνωσίας έχει ως απώτερο σκοπό την προβολή του τόπου μας και την αναβάθμιση της περιοχής μας. Σε αυτό το εγχείρημα σημαντική είναι η συμβολή των οινοπαραγωγών, οι οποίοι αποτελούν το θεμέλιο λίθο της διοργάνωσης».