GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ; Πόσο SURVIVOR είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ; Πόσο SURVIVOR είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Είναι 34 ετών και ζει στη Σκιάθο, όπου διατηρεί πρατήριο υγ...

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ;

Πόσο SURVIVOR είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Είναι 34 ετών και ζει στη Σκιάθο, όπου διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων..
Τα στοιχήματα τον θέλουν πιθανό νικητή, αν και το ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο μετρά μόλις ένα μήνα στον τηλεοπτικό αέρα – και θα ολοκληρωθεί σε τρεισήμισι μήνες. Μπορεί το Survivor να προβάλλεται μόλις ένα μήνα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο ένας παίκτης φαίνεται ήδη να έχει ξεχωρίσει. Και… δεν ανήκει στους celebrities, όπως ενδεχομένως θα περίμενε κάποιος. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που, κατά τα στοιχήματα, είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και τα 100.000 ευρώ!

Από τον Βαγγέλη Ζάχο

Ο Γιώργος είναι 34 ετών και ζει στη Σκιάθο, όπου διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων μαζί με τον αδελφό του, Χάρη, στο οποίο και εργάζεται καθημερινά. Παράλληλα, είναι προπονητής θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστής, ενώ ασχολείται με το τάε κβον ντο και το kick boxing. Περιγράφει τον εαυτό του ως δυνατό και αποτελεσματικό, προσθέτοντας ότι η καλή φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητά του θα τον βοηθήσουν στον Άγιο Δομίνικο. «Είναι πολύ γυμνασμένος και πιστεύω ότι έχει την αντοχή για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ήταν πολύ χαρούμενος όταν έφυγε από τη Σκιάθο για τον Άγιο Δομίνικο και είμαι αισιόδοξος πως θα τα πάει καλά» δήλωσε πρόσφατα ο αδελφός του σε μέσο ενημέρωσης του νησιού.




Αν και μπήκε στην ομάδα των Μαχητών, μετά από σχετική ψηφοφορία των συμπαικτών του, την πρώτη που έγινε στο παιχνίδι, βρέθηκε σε εκείνη των Διασήμων (8 ψήφους σε σύνολο 12). «Σίγουρα κάποιος πρέπει να φύγει και δεν λέω ότι το να μείνω εγώ είναι σωστό ή λάθος. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ το σύνολο. Βέβαια, το ίδιο μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε εδώ. Τι να λέμε τώρα… Ίσως σκέφτηκαν λίγο διαφορετικά και όχι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Κάπως έτσι μπορεί να κρίθηκε όλο αυτό κι εγώ δεν το περίμενα, αλλά…» σχολίασε ο ίδιος για το αποτέλεσμα «καρφώνοντας» τους συμπαίκτες του. Τα βέλη του δεν ήταν και τόσο άδικα, καθώς, σύμφωνα με όσα είπε προ ημερών η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου, η παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε πρόσφατα, στην εκπομπή Rodeo, η μετακίνηση του 34χρονου ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης συνωμοσίας!

Αν και ο Γιώργος έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού και τη συμπάθεια των συμπαικτών του, λίγοι γνωρίζουν το παρελθόν του. Κατά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, από το 2004 έως το 2010, είχε περισσότερες από 40 συμμετοχές στη Football League (με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, του Εθνικού Αστέρα και της Ρόδου). Τη σεζόν 2009-2010, αγωνιζόταν στη Ρόδο, η οποία μόλις είχε προβιβαστεί στη Β’ κατηγορία και ένα από τα παιχνίδια της, αυτό με την Ηλιόπουλη, βρίσκεται στη λίστα με τους 51 «ύποπτους αγώνες προς χειραγώγηση», σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιου, στο Συμβούλιο Εφετών. Ωστόσο, ο παίκτης του Survivor, ο οποίος, άλλωστε, είχε κάνει μόλις έξι συμμετοχές εκείνη τη σεζόν, δεν είχε παίξει στον εν λόγω αγώνα.

O δυναμισμός, οι τρόποι και ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του Γιώργου, ταυτόχρονα, βέβαια, με την αρρενωπή του εμφάνιση και τους… κοιλιακούς του, κρατούν το γυναικείο πληθυσμό σε εγρήγορση. Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι αποτελεί συχνά θέμα συζήτησης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να εξαίρει τις κούρσες του στις δοκιμασίες και την Κατερίνα Ζαρίφη να λέει χαρακτηριστικά πως «εκτός από καλλονός, είναι και σκύλος της Κολάσεως!».

Όσο ο Γιώργος είναι στον Άγιο Δομίνικο, πολλές γυναίκες αναρωτιούνται για την προσωπική του ζωή, για την οποία τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό. Μετά από κάποια πλάνα του Suvivor, δημοσιεύματα τον ήθελαν να φλερτάρει με τη συμπαίκτριά του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ, κάτι που, όμως, δεν ισχύει, σύμφωνα με όσα είπε η Μαριάννα Καλλέργη, η πρώτη αποχωρήσασα από το παιχνίδι. «Έβγαλαν ότι η Ευρυδίκη είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτό αποκλείεται, γιατί είναι με ένα παιδί. Και καλό είναι να μη βγαίνουν τέτοια αναληθή δημοσιεύματα, γιατί δεν ισχύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Όλα Ξεκόλλα.

Αν και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού είναι μακρύς, ο ιδιαίτερα αθλητικός Γιώργος έχει «καρφωθεί» στην πρώτη θέση των στοιχημάτων ως φαβορί. Η πρώτη απόδοσή του ήταν 10 και μέσα σε μία εβδομάδα έπεσε στο 7 και από εκεί στο 5, ενώ πλέον βρίσκεται στο 4,50. Ακολουθούν ο Μάριος Ιωαννίδης από την ομάδα των Μαχητών με απόδοση 6 και ο Στέλιος Χανταμπάκης από τους Διάσημους με 7. Την πεντάδα συμπληρώνουν άλλοι δύο παίκτες των Μαχητών, οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ορέστης Τσανγκ, με αποδόσεις 13 και 15 αντίστοιχα.

Πηγή>Peoplegreece