GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μήνυμα Βίτσα από την Ξάνθη προς Τουρκία: Η εθνική μας κυριαρχία αδιαμφισβήτητη [Video]

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, παρέστη στην Ξάνθη στην τελετή παράδοσης - π...

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, παρέστη στην Ξάνθη στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης του Δ' Σώματος Στρατού από τον απερχόμενο Διοικητή Αντιστράτηγο Ιωσήφ Μαυράκη στον νέο Διοικητή Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά. Στην τελετή παρέστη εκπροσωπώντας το ΓΕΣ ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. 


Ο ΑΝΥΕΘΑ στη διάρκεια ενημέρωσης που του έγινε είχε επικοινωνία μέσω διαδικτυακής κάμερας με στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί σε φυλάκια της παραμεθορίου.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις ανέφερε: "Εμείς σαν Υπουργείο Εθνικής Αμυνας κάνουμε τη δουλειά μας και η δουλειά μας ειναι να παίρνουμε όλα τα μέτρα ώστε απο τη μια να εξασφαλίζουμε την αποτροπή και απο την άλλη την κυριαρχία της χώρας. Αυτό κάνουμε και το αποδεικνύουμε σε κάθε περίπτωση. Ο κυριαρχία μας δεν αμφισβητείται, δεν μπορούμε να την βάλουμε καν σε συζήτηση. Παράλληλα θελουμε να ζούμε ειρηνικά, θελουμε να ζούμε με βάση τις διεθνείς συνθήκες και συγχρόνως προετοιμαζόμαστε για όλα".