GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καταιγιστικός ο Μάκης Βορίδης στους Leaders, τι είπε για Χ.Α.(φωτό+video)

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 23.1.2017, o βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης. - M.Boρίδης: Ποτέ η ΝΔ δε μίλησ...

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 23.1.2017, o βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης.

- M.Boρίδης: Ποτέ η ΝΔ δε μίλησε για απολύσεις στο Δημόσιο. Αλλά θέλω να διευκρινίσω κάτι. Βεβαίως και δεν το έχουμε πει αυτό, από την άλλη μεριά έχουμε πει και επιμένουμε πολύ ότι το Δημόσιο πρέπει να παίξει το δικό του ρόλο στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας. Δεν μπορεί όμως να μην υπάρχει αξιολόγηση των προσώπων.
O κ. Τσίπρας κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις, κάνει ανορθολογικές προσλήψεις και αυτό θυμώνει τους πολίτες. Αυτό είναι σκληρός εκβιασμός πάνω στον πολίτη
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
-Μ. Βορίδης: Όταν μιλάμε για παιδιά, η πρόσβαση στην εκπαίδευση πρέπει να εξασφαλιστεί, είτε τα παιδιά μένουν νόμιμα στην Ελλάδα είτε μένουν παράνομα. 'Ομως τι θα πρέπει να κάνει μία σοβαρή Κυβέρνηση; Τα παιδιά που είναι παράνομα στην Ελλάδα θα πρέπει να μεριμνήσει (η Κυβέρνηση) για τον επαναπατρισμό των οικογενειών. Αυτές οι οικογένειες πρέπει να φύγουν από εδώ, που είναι παράνομα, και να πάνε στην πατρίδα τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

- M. Βορίδης: Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική και εθνικοσοσιαλιστική και δεν έχει καμία σχέση με τη Δεξιά. Είναι κάτι άλλο και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αυτό που είναι. Δε θεωρώ ότι κανείς μπορεί να συνδέει τον πατριωτισμό ή ακόμα και τον εθνικισμό των Ελλήνων με αυτό το πράγμα το οποίο σήμερα εκπροσωπεί η Χ.Α.