GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αιματοβαμμένη η Πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη

35 νεκροί και 40 τραυματίες σε επίθεση στο Reina Club Ένοπλη επίθεση στο διάσημο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ortakoy, "Rei...

35 νεκροί και 40 τραυματίες σε επίθεση στο Reina Club

Ένοπλη επίθεση στο διάσημο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ortakoy, "Reina" στο Beşiktaş πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα 1 Ιανουαρίου.

Στο διάσημο κοσμοπολίτικο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Besiktas ήταν γεμάτο από τους πελάτες του για τις γιορταστικές εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν για την αρχή του Νέου Χρόνου από την Κωνσταντινούπολη αλλά και από χώρες της Ε.Ε. και Αμερικής. 

 Όταν έγινε γνωστό ότι οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 40 τραυματίες και  με μέχρι στιγμής 35 καταμετρημένους τους νεκρούς, ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών με ασθενοφόρα έφθασαν στον τόπο της άνανδρης επίθεσης. 

Ο/οι  δράστες σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς ήταν κρυμμένοι στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το Turk CNN μετέδωσε ότι ήταν ντυμένοι ...Αγιο Βασίλιδες!!!

Από τις πρώτες πληροφορίες επίσης, θέλουν τον δράστη "με ένα μακρύ όπλο βαρέλι, που ήρθε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης να ανοίγει πυρ. με τον ένοπλο εισβολέα να κρυβόταν στην τουαλέτα του κλαμπ, ενώ γνώριζε τα θύματα

 Όσο για, 11 από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παιδιατρικής. Σε δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου, για το περιστατικό, τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την επίθεση.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, από τα έως τώρα αφηγήματα το γεγονός ότι ο δράστης με το καλάσνικοφ κρύβονταν στην τουαλέτα του κλαμπ, με δεδομένο τα συνήθη δρακόντεια μέτρα ασφάλειας που τηρούσε η δ/νση του "Reina Club" λόγω των συνήθως VIP θαμώνων του.

Η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλεισθεί από ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας.