GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ήττα με 2-0 στο 91ο λεπτό η Ξάνθη κόντρα στον Ολυμπιακό

Την ήττα γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης μετά από εξαιρετική εμφάνιση, στο ντέρμπι κορυφής της Super League, από τον πρωτοπόρο Ολυ...

Την ήττα γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης μετά από εξαιρετική εμφάνιση, στο ντέρμπι κορυφής της Super League, από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο ήπεδο Καραϊσκάκη αν και πάλεψε μέχρι το 91ο λεπτό της αναμέτρησης να ισοφαρίσει το σκόρ της αναμέτρησης. Έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου απομακρύνθηκε από την κορυφή και βρίσκεται τώρα στο -11 από τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ, διατηρώντας προς το παρόν την δεύτερη θέση στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Σβάρνας στο 48ο λεπτό με αυτογκόλ και στο 91ο λεπτό ο Μανθάτης.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Έπαιξαν πολύ καλά αλλά η διαφορά μας σήμερα ήταν οι ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός τις έβαλε, εμείς τις χάσαμε", δήλωσε ο προπονητής της Ξάνθης Λουτσέσκου.

 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ: 

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (85' Καμπιάσο), Μάριν (67' Μανθάτης), Σεμπά, Φορτούνης, Ιντέγε (81' Καρντόσο) 

 Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Ράνος, Λάζιτς, Σβάρνας (74' Παπαγεωργίου), Καμαρά (67' Σολτάνι).