GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ", μας δουλεύουν ή κάνουμε λάθος;

Εύλογες οι απορίες συνδρομητών στα όσα, ανεξέλεγκτα, απ' ότι φαίνεται, μεθοδεύουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Αν πρ...

Εύλογες οι απορίες συνδρομητών στα όσα, ανεξέλεγκτα, απ' ότι φαίνεται, μεθοδεύουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Αν προσφύγει ο καταναλωτής στην δημόσια διοίκηση το μόνο που θα βρει είναι ταλαιπωρία και τον....μπελά του.

Οι λόγοι συγκεκριμένοι και από πολλών χρόνων γνωστοί μετά από σωρεία έγγραφων καταγγελιών που επώνυμα κατατέθηκαν στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπ/νιων και Ταχυδρομείων), καθ ύλην αρμόδια Αρχή, αλλά και σε κατά τόπους Εισαγγελίες.

"Άκρα του Τάφου Σιγή" από όλους. 

Ταλαιπωρία και φόβος στους καταναλωτές από όσους υψηλόβαθμους Κρατικούς Υπαλλήλους, απ' αυτούς που πληρώνονται από το Δημόσιο Χρήμα, δηλαδή τους Φόρους που πληρώνουμε όλοι οι Ελεύθεροι(sic) επαγγελματίες (!!!), έχουν την θεσμική δυνατότητα όχι να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο αλλά να το "τρομοκρατήσουν" για να σωπάσει, απέναντι στα μεγαλοσυμφέροντα των εταιρειών, εν προκειμένω, κινητής τηλεφωνίας. 
Άλλωστε πολύ το χρήμα που περισσεύει για τις ....δημόσιες σχέσεις.

Επιστολή που λάβαμε λέει:  
"Ένας σοβαρός λόγος που συνδρομητής δεν πληρώνει και αλλάζει εταιρία είναι όταν δεν υπάρχει άμεση αποκατάσταση της βλάβης και για αυτό αφαιρώ από μόνος μου  τις ημέρες βδομάδες (σ.σ.ή και μήνες) που δεν εξυπηρετήθηκα λόγω ανικανότητας της εταιρίας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις αποκατάστασης των προβλημάτων της!!!!!!!

Με την παρούσα ειδοποίηση που εστάλη σε όλους τους συνδρομητές, και σε μένα,  με λίγα λόγια μας προειδοποιεί ότι είμαστε υπόλογοι για ανάλογες ενέργειες στην νέα υπηρεσία ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ η οποία όμως δεν έχει την υποχρέωση να γνωρίζει τον λόγο που έγινα <<κακοπληρωτής…>>….. και όλα αυτά γίνονται για την ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ… 
Δεν μπορεί να τα ανεχόμαστε όλα αυτά άφωνοι ….. μας ψεκάζουν….. διαπιστωμένο…

Μάλλον οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν την ΣΟΒΑΡΗ σημασία της ανάρτησης. Δημιουργείται  ένα είδος Τειρεσία  στον χώρο της κινητής που θα με καταχωρούν αυτοί ως αφερέγγυο, χωρίς φυσικά να είμαι, καλύπτοντας την δική τους αφερεγγυότητα."

Περιττό να ρωτήσουμε τους  καθ' ύλην αρμόδιους Υπουργούς, Χρήστο Σπίρτζη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ή τον κ. Σταύρο Κοντονή, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ή ακόμη τον κο Νικόλαο Παππά, στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Μ' αυτά θα ασχολούνται τώρα;

Πάνε στα "αζήτητα" η ισοπολιτεία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το "περί δικαίου αίσθημα" αλλά και η εμπιστοσύνη του πολίτη στο Κράτος και την Δημόσια Διοίκηση.

Τότε γιατί ζητάν "Νομαρχία" από τον πολίτη οι καθ έξιν και κατά συρροή "απείθαρχοι" της ... Διοίκησης;

Μακάρι σήμερα να μπορούσαμε να μην έχουμε τους "διαόλους τσέπης", αλλά ....