GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χειροπέδες σε 2 για εγκληματικές δραστηριότητες

Συνελήφθησαν χθες (1-12-2016) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυν...

Συνελήφθησαν χθες (1-12-2016) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 42χρονος υπήκοος Αζερμπαϊτζάν και ένας 24χρονος υπήκοος Γερμανίας, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.  

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με γερμανικές πινακίδες, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας, ως όχημα κλεμμένο, υπεξαιρεθέν, καθώς επίσης ότι η άδεια κυκλοφορίας που κατείχαν και επέδειξαν οι δράστες είναι πλαστή.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα πλαστό έγγραφο. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.