GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο STAR οι Leaders, ξαναχτυπούν....

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε...

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων. 

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 στο site του Star Web Tv: www.star.gr/webtv, όπου και παραμένει στην αρχειοθήκη αλλά και στην πλατφόρμα του You Tube.

Στο τρίτο επεισόδιο φιλοξενήθηκαν καλεσμένοι από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και της δημοσιογραφίας.

Πιο αναλυτικά, ο πολιτικός αναλυτής και επικεφαλής του κινήματος "Άρδην" Γιώργος Κραμπελιάς αναφέρεται στην αξία της παράδοσης κατά την εξέλιξη της ελληνικής πολιτικοοικονομικής σκηνής, ενώ ο διευθυντής του ProNews.gr Τάσος Γκουριώτης αναλύει τις πολιτικές κινήσεις του Πούτιν και σχολιάζει τις σχέσεις Ελλάδος - Ρωσίας. Στη συνέχεια, ο προϊστάμενος οικονομικού ρεπορτάζ του Star Γιώργος Νικολόπουλος εξηγεί τι είναι ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και πως πρόκειται να λειτουργήσει. Τέλος, η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου προβληματίζει σχετικά με το θέμα της 11ης Σεπτεμβρίου και της πτώσης των Δίδυμων Πύργων, αφού υπάρχουν ενδείξεις πως δε γνωρίζουμε όλη την αλήθεια.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.