GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προς το πάγωμα της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζεται σε υψηλό επίπεδο να παγώσει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Ο λόγος είναι απλός και αφορά την απαράδ...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζεται σε υψηλό επίπεδο να παγώσει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Ο λόγος είναι απλός και αφορά την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου της Τουρκίας. Τα λόγια και οι πράξεις είναι παραδείγματα γνήσιας βαρβαρότητας. 

Μάλιστα όταν εκφράζονται με τέτοιο τρόπο είναι δύσκολο να μην θυμηθεί κανείς το λόγο του δικτάτορα όπως τον σκηνοθέτησε ο Charlie Chaplin, μόνο που αυτός δεν είναι μια κωμωδία αλλά μια πραγματική τραγωδία όχι μόνο για τον τουρκικό λαό, αλλά για την ίδια την Ανθρωπότητα. 

Με αυτή την έννοια η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προστατευτεί και να προστατέψει τους πολίτες της από τέτοια αυταρχικά συστήματα που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς ενοχές, που βασανίζουν ανθρώπους χωρίς τύψεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβιβαστούμε με μια τέτοια πραγματικότητα. Επίσης όλοι ξέρουμε ότι υποστηρίζει την τρομοκρατική οργάνωση Daesh κι ότι δεν έχει καν προβληματιστεί για τα χτυπήματα που έχουμε δεχτεί στις πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Σίγουρα λόγω της αυτοπεποίθησης που έχει στον τομέα του παράλογου, δεν περιμένει από την Ευρωπαϊκή Ένωση μια απόφαση εναντίον του αλλά όταν θα γίνει το πάγωμα πάλι θα βρει έναν τρόπο να το καλύψει διπλωματικά και να παρουσιαστεί πάλι ως θύμα των Ευρωπαίων.

* του Ν. Λυγερού