GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Πρωθυπουργός στην Θράκη με "περίεργες σκοπιμότητες" οι εξαγγελίες...

Εντύπωση προκαλεί η εξαγγελία του Πρωθυπουργού για την παραχώρηση από την Κυβέρνηση 100.000 δορυφορικά πιάτα στην Θράκη....Εξαγγελία ...


Εντύπωση προκαλεί η εξαγγελία του Πρωθυπουργού για την παραχώρηση από την Κυβέρνηση 100.000 δορυφορικά πιάτα στην Θράκη....Εξαγγελία στην Φιλύρα του δήμου Αρριανών στον Ν. Ροδόπης με δήμαρχο τον Αμέτ Ριτβάν.

Να σημειωθεί ότι προβλήματα τηλεοπτικής κάλυψης του γεωγραφικού χώρου της Θράκης έχουν οι ορεινές περιοχές της, δηλώσεις που αν δεν υποκρύπτων ψηφοθηρικές σκοπιμότητες με το θέμα αυτό, των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού θα μπορούσαν να γίνουν τουλάχιστον σε κάποιο ορεινή περιοχή της Θράκης και όχι στον πεδινό δήμο των Αρριανών που ποτέ δεν αντιμετώπισε θέματα λήψης τηλεοπτικού σήματος, έτσι για την σημειολογία της υπόθεσης.

Να υποθέσω ότι κάτι αντίστοιχο θα απολαύσουν και οι κάτοικοι στα Νεστοχώρια στην ορεινή και μειονεκτική περιοχή της Σταυρούπολης Ξάνθης με τους 15 οικισμούς και στον Βόρειο Έβρο από τους Πετράδες έως το Ορμένιο και την Μεγάλη Δοξιπάρα, γι να απολαύσουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών την  Ισονομία, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συνάγεται από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και αν δεν συμβεί τελικά, τότε πώς θα κατανοήσουν οι κάτοικοι αυτοί που είναι περισσότεροι των 20.000 την ..... Ισονομία;

Εν τέλη ο κ. Τσίπρας προσμετρώντας την δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματός του, ΣΥΡΙΖΑ στις προτιμήσεις των μουσουλμάνων ψηφοφόρων οι οποίοι πνέουν μένεα για την οικονομική και κυρίως αγροτική πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να ανατρέψει το δυσμενές κλίμα για την συγκυβέρνηση με εξαγγελίες αυτού του είδους. Αλλήθεια ρώτησε τον κ. ...Παππά; τελικά είναι ή δεν είναι "βοθροκάναλα" εκτός και αν οι δορυφορικοί δέκτες είναι κλειδωμένοι μόνο στα κανάλια της ΕΡΤ. 

Εξαγγελία που δημιουργεί έντονη αντίδραση και θυμό από τους χριστιανούς, στο σύνολό τους, κατοίκους της Δυτικής Θράκης για την μεροληπτική, όπως αναφέρουν, αντιμετώπισή τους από την Κυβέρνηση. 

Συμπληρώνουν δε ότι μ΄ αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορέσει "να μας ξεγελάσει", Χριστιανοί και κυρίως Μουσουλμάνοι, για άλλη μια φορά, παρά την εντονότατη κινητικότητα και παροχολογία από τους τέσσερις μειονοτικούς βουλευτές της Θράκης που προσμετρά στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα (3) ΣΥΡΙΖΑ και (1) το ΠΟΤΑΜΙ που λειτουργούν εν αρμονία. 

Άλλωστε οι χειροδικίες δεν έλειψαν από μουσουλμάνους αγρότες σε οικισμό της Κομοτηνής προς βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης παρά τις διαψεύσεις περί τούτου.

Πάντως αν τα 100.000 δορυφορικά συστηματα κατανεμηθούν σε όλες τις οριενές και μειονεκτικές περιοχές στην Θράκη θα βεβαιώσει αλλαγή οπτικής από την σημερινή Κυβέρνηση και θα ικανοποιήσει χρόνιο αίτημα των κατοίκων στους ορεινούς οικισμούς της Θράκης, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, διαφορετικά....

Για τα υπόλοιπα της επίσκεψης Τσίπρα στην Θράκη σε άλλες αναρτήσεις