GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε 49χρονο Βούλγαρο με 21 λαθρομετανάστες

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Δι...

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έναν (21) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, πέντε (5) ήταν υπήκοοι Συρίας και τέσσερις (4) υπήκοοι Αφγανιστάν. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό είκοσι έναν (21) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα. 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 3 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση από έλεγχο των αστυνομικών στον Βόρειο Έβρο,  Χειροπέδες και σε 24χρονος Ρουμάνο με 6 λαθρομετανάστες 

Συνελήφθη, στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις (4) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.